En föregångare när det gäller Ikea hacks

Jag älskar smarta ikea hacks.

Fin styling och en ny snygg färg ”Silent Greige” i Superfronts sortiment. Den här jordiga men ändå lite ”pigga” kulören är så vacker till brunt och mörkbrunt trä. Kontrasten som uppstår mellan väggen och sideboarden är ju bara magiskt fin.

Ett inredningstips mina vänner!

• Om du målar en vägg i en mörk kulör, låt förvaringsdelen då gå ton i ton men i ljusare skala.

Bysten och den vita kanten i tavlan ljusar upp och skapar en härlig balans.

Du vet väl om att Superfront är ett Ikea hacks. Du köper en stomme Bestå på Ikea och väljer ut fronter, ben, handtag och toppskiva från Superfront och får därmed din egna look som passar just ditt hem och din personliga stil. Briljant! Som Bemz fast istället för tyg, klär man Bestå.

Önskar er en trevlig helg och jag firar in den första dagen som feberfri på en vecka! Det är lycka det…

Kram på er,
Jannice

Bilder: Superfront

.

.

 

 

LOADING..