Tvättstuga in the making…

Projekt tvättstuga…

Godmorgon på er. Här börjar det ljusna och det är bara maken kvar som är sjuk. Så nu tycker jag vi lämnar detta tråk om sjukstuga och pratar tvättstuga. För vi är ju u fullgång med att bygga det här nere i vår källare. Som jag väntat och längtat i 8 år!

Ni som följer mig på instastories har redan fått se några bilder. Måste säga att det är inte lätt att hitta fina smarta tvättstugor på nätet. Som jag googlat runt. Detta var det närmaste jag hamnade när det gäller någon bild jag fastande för. Även om det inte kommer bli så här…

Vi har ju varken fönster eller takhöjden. Men jag satt hemma för några veckor sedan och skissade på hur jag skulle vilja nyttja den lilla ytan vi har där nere och detta blev min första skiss.

Kritvita väggar, Nordic light and space för att trolla med det lilla utrymmet utan fönster där nere.

På andra sidan kommer vi satsa på förvaring, källsortering och extra, vaser, krukor osv.

Fortsättning följer men nu har vi både väggar, spots i taket och det är dags att beställa luckor!!Har sett några på Kvik som är sååå fina i den perfekta grå tonen! Ska nog åka till butiken och kika in hos dem imorgon. Så här såg det ut nere i källaren till att börja med.

Ha nu en fin söndag!

Kram Jannice

Bild: Pinterest.  Moodboard, Jannice Wistrand

 

 1. ALB skriver:

  En komplettering till mitt tips: finns olika långa stänger så den passar på många ställen. 🙂

 2. Anna skriver:

  Hej, måste bara tipsa om elfa systems torkhylla, med 2 skenor på väggen och 3 sådana hyllor hänger man lätt en maskin på liten yta. Även bra att plantorka ömtåligt på. Så fäller man upp dem när man inte använder dem. Mycket bättre än sladdriga linor. Bästa vi satt upp i vår tvättstuga!
  Ikeas system algot har liknande men utan fällfunktionen.

 3. Elin skriver:

  Hej! Ordentlig bänkyta är viktigt tycker jag.
  Hur tänker ni med torklinor etc?
  Och hur ska tvätten torka i källaren? Vi satsade på en bra avfuktare. Torkar jättesnabbt och smidigt!

  Kul att följa detta eftersom vi snart ska bygga ut vår sommarstuga med bland annat en tvättstuga 🙂

  Hoppas ni kryar helt nu!

  1. Vi Torkar mkt i tumlare som kan torka allt på olika inställningar. annars har vi en fläkt installerat och så kommer jag ha en utdragsningsbar tvättställning. vi får se men tror det blir så 🙂

 4. Det kommer säkert bli jättefint när ni är klara. Vi är också på gång med att renovera vår minimala tvättstuga. Tycker det är så svårt att komma på bra förvaringslösningar i små utrymmen.

  1. Ja det är inte lätt men man får försöka jobba med väggarna så mkt som möjligt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..