Så lugnar du ett rum med mycket enerigflöde

Chiflöde i Feng Shui, så lugnar du dem.

Ofta får jag frågan kring hur man kan lugna ett rum och en plats. I Feng Shui termer handlar det om att bromsa chiflödet. Hittade den här bilden på Ellos som hjälper till att förklara det hela på ett enkelt sätt.

Matta

En matta är det bästa sättet att lugna ett rum. Det bromsar energiflödet och hjälper till att skapa en plats och hålla om en möblering. Här är mattan vit, men ändå känner man att den gör effekt.

Lampa

Att hänga en lampa i taket gör också att energierna bromsas i rummet. Här har man jobbat med en rund variant som varsamt lugnar och mjukar upp rummet.

Mörka kulörer

Att använda mörka kulörer på väggarna hjälper till att minska chiflödet i ett rum med mycket fönster. Här har man istället valt att ha vita väggar men balanserar upp helheten med mörka träslag. Bordet och stolarna (nersatta) här ger en fin kontrast! En mörkare och rejälare ram på tavlan hade också gett samma effekt, eller ett mörkare motiv.

 

 

Veckans poddavsnitt!

Om Feng Shui, flöden och annat härligt pratar vi om i veckans poddavsnitt som kom ut igår. En riktig lyssnarfavorit, nämligen frågestund! Vi svarar på era frågor! Ett riktigt lärorikt avsnitt om jag får säga det själv där vi svarar på lyssnarnas vanligaste frågor.

Du lyssnar HÄR!

Ha en trevlig dag, här kör vi VAB igen (oh my gaaaad).

Kram Jannice

Bild 1,2: Ellos
Stilsnackbild 3: Lars Jansson
Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

LOADING..