Underbart frukostporslin, brist på inspiration och feedback

Feedback inom mina sociala medier.

Söndag och förhoppningsvis äter ni lång frukost och unnar er något extra gott!

Jag vill inte lägga på er en massa jobb denna vilodag men ber det ödmjukaste om er feedback. Nu är det dags att fråga er om lite feedback på mina sociala medier. Det är sällan jag känner mig inspirationslös och trött på bloggen, men jag känner en viss tendens kring detta just nu.

Självklart förstår jag att ni har annat att göra än att lägga tid på att kommentera, men kanske kan ni ge mig ett hjärta efter inlägget om du gillar det? Det betyder mycket för mig och ger mig en indikation på vad ni vill läsa. För just nu känns det som jag tappat kontakten med mina läsare och det är jag inte van vid. Läsarantalet ökar, så det är inte det att ni har försvunnit, men jag är mån om att göra ett bra jobb och med min avsaknad av inspiration nu och brist på kommentarer och feedback känns det svårt att hitta tillbaka.

Så hit me! Vad är bra, vad är mindre bra och vad vill ni ha mer av här på bloggen, podden och Instagram?

(Jag vet att den sista tiden varit lite hackig med tanke på influensa, vabbande i över en månad och så renovering på det här hemma.)

Ha nu en härlig söndag! Efter en mysig helg med familjen, syskon och kusiner här i Växjö åker vi hemåt igen mot Skåne!

Själv kommer jag lyssna på nya avsnittet av Stilsnack i bilen! Gör det du också! Du hittar det HÄR och det bästa; Avsnitten är bara dryga en halvtimma och perfekta att kombinera nytta med nöje med. Städa toaletten och lär dig samtidigt mer om inredning, mode och stil!

Kram på er och tack på förhand för er feedback!

Jannice

Det vackra frukostporslinet är från Dekohem. (Inlägget innehåller adlinks)

.

.