Mars önskelista inredning och mode

Mars önskelista inredning och mode

Det är maaaaars hörrni! Livet börjar på nytt, hehe… Vabuari är som bortblåst och snödropparna och vintergäcken blommar i trädgården.

Ja det är faktiskt så att vi har barmark här i västra Skåne även om det är kallt. Men solen har skinit på en klarblå himmel idag och härligt känns väl det.

Jag plitade ihop en önskelista för denna månad av ren lycka. Kanske är det några som uppfylls då detta är månaden jag fyller år i?

Vackraste smyckena just nu gör Emma Israelsson. Ni som lyssnar på podden har liksom jag fått lära er att man mixar armband med örhänge,  och ringen med halsband…  Jag mixar mer än gärna de här örhängena med det hr armbandet.

Ny matta har jag funderat på i 2,5 år nu i vårt allrum, och nu tycks jag äntligen ha bestämt mig. Det blir den här från Classic Collection i viscose kulören Silver. Men just nu fungerar allrummet som ett förråd vid renovering. Gah… andas.

Min kulör Reflections by Add Simplicity ska få förgylla vår hall! Häng med mig här på bloggen för att se resultatet. Du hittar mer information om kulören och hur jag tänkt HÄR och kulören hittar du i en Nordsjö butik nära dig!

Tvättkorg för tvätt som ska strykas hittade jag hos Newport. Makalöst fin, rejäl och perfekt även till hallen eller för barnens leksaker för de som önskar förvaring.

Har länge kikat på detta bokställ i plexi att ha på vår sideboard i vardagsrummet. En bra födelsedagspresent kanske?

Nu när renoveringen snart är över, ser jag fram emot att mysa runt i en nytt värmande ställ (ja jag fryser jämt). Detta kashmirsetfrån Davida i vacker sandfärgad ton skulle jag inte tacka nej till.

Nu ska jag åka till Katarina och spela in veckans podd som kommer på söndag! Lämna renoveringskaoset och sätta mig med en god kopp kaffe och snacka inredning och mode. Det är balsam för själen det.

Kram på er,
Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Du har någon gång poängterat vikten av ordning vid en flytt och det är ju ett toppentips även vid renovering. Imorgon går vi in i vecka 4 utan badrum och jag har aldrig diskat så flitigt i hela mitt liv. Känns så himla viktigt att ha ordning i de andra rummen just nu.

 2. Leah skriver:

  Hej! Bara nyfiken, målade ni inte om hallen nyss i årets färg? Tröttnat? 🙂

  1. Nej då. den är kvar. Detta är hallen där man kommer in… det andra är hallen mellan kök och vardagsrum med årets kulöör. kram

 3. Joanna skriver:

  Den där mattan är fantastiskt fin! Ska bli jättekul att få se bilder efter er renovering.

  Jag har också ett önskeinlägg: taklampor till vardagsrum! Just jag har ett vardagsrum som syns när vi kommer in i hallen. Det är öppet till vårt matrum. Så den måste matcha flera rum. Och just mitt hem kan väl beskrivas såhär: grunden är gamla möbler och fina, gamla glasburkar och vaser. Sedan har jag en del lite nyare detaljer också. Huset är från 1929 med högt i tak och stora fönster. Skulle verkligen behöva tips på fina och passande taklampor. Kanske även hur man kan tänka. Och jag skulle verkligen bara rådfråga just dig – litar 110% på din stil. Ha en fin helg Jannice!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..