Snygga speglar från budget till lyx

Inred med speglar i ditt hem!

Det är en stor trend just nu att inreda med speglar. Jag har alltid varit en spegelfantast och när jag räknar mina speglar här hemma visar det sig att jag har minst en i varje rum.

Det är en stor chihöjare enligt Feng Shui och med det menas att det ökar energierna i våra hem på ett fint sätt. Samtidigt speglar det ju också det vackra om vi placerar dem rätt.

Här har jag valt ut några speglar från budget till lyx! Hoppas ni gillar!

Solspegel i perfekt nyans finns i 3 olika storlekar på HM Home, och priset är från 149 kr.

Spegel med svart ram, finns i två storlekar. Passar såväl modern stil som hotellyxstilen. Finns här hos HM Home.

Den lilla spegeln som passar i det lilla utrymmet. Finns hos Indiska.

Spegel som passar retrostilen alldeles utmärkt. Du hittar den på Ellos.

 

Lyxig stor variant av spegel som hjälper till att skapa en härlig känsla av rymd i ett rum. Passar såväl det klassiskt hemmet som det mer romantiska. Varför inte inreda med en sådan här stor spegel i badrummet istället för en trist badrumsvariant? Finns hos Newport.

En spegel som lika mycket fungerar som en snygg tavla, dekorationspryl till rummet. Endast 199 kr och finns hos HM Home.

Smart spegel för hallen med möjlighet till förvaring. Modern stil som stramar upp med både sin form och svarta metall. Finns här.

En spegel för den lantliga och romantiska inredningen. Du hittar den här, hos Ellos.

 

Två riktigt riktigt lyxvariant i 100 cm x 100 cm, men hur snygga och dekorativa? Lovley! Du hittar båda hos Newport., som jag måste säga är outstanding om ni vill hitta en unika spegel. Vilket sortiment! Den nedan hittar ni här.

Önskar er en härlig dag och glöm inte Helgens Feng Shui tips i inlägget här nedan…

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks

.

.

 

  1. Tack för att du skriver till vilken stil de olika speglarna passar. Jag har tack vare din blogg kommit på att jag gillar mest en klassisk stil men eftersom jag ibland har köpt ”det jag gillar” så har ju helheten inte blivit så bra som den kunnat om jag hållit mig till ”stilen”. Tack igen då! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..