ANNONS

Internationella kvinnodagen och en påminnelse

/

Internationella kvinnodagens betydelse

Idag är det internationella kvinnodagen så extra mycket kärlek, kraft, energi och power till alla er ladies där ute idag!

På tal om power-kvinnor, en är ju Bea Åkerlund som designat kollektionen ”Omedelbar” för Ikea. Kom ni ihåg att jag bloggade för en tid sedan om sortimentet och gjorde en moodboard med mina favoriter. Imorgon släpps kollektionen på varuhusen runt om i landet och jag hoppas att pappsen hänger på låset för att köpa leomattan åt dottern som är på semester.

En annan favorit är ju tapeten! Supersnygg och till ett kanonpris! Endast 79 kr/rulle.

Önskar er en härlig kvinnodag! Själv ska jag fira den tillsammans med familjen ikväll på bokad restaurang här i Sälen!

Kram på er,
Jannice

Pressbilder: Ikea

.

.

0
59

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00