Nyhet för badrummet – love it

Badrumsinspiration

Fick en pressrelease i mejlboxen förra veckan. Sanova lanserar en ny duschvägg med svarta linjemönster som skapar en modern och elegant stil i badrummet. Hur snyggt? Skulle jag inreda ett badrum hade jag velat göra min dusch precis på det här viset. Älskar också balansen i den här bilden.

De svarta linjerna som kontrasterar det vita kaklet. Det mörkbruna träet och golvet som jordar. Växtligheten som skapar liv, och den dekorativa belysningen som hjälper till att ”inreda” badrummet som ett rum och ger eld. Ofta tycker jag vi glömmer de där dekorativa pryttlarna i badrummet.

Så fint!

Önskar er en fin start på veckan! Själv tar jag planet upp till Stockholm. Roliga och spännande möten väntar. Häng med mig på Instastories!

Kram Jannice

Pressbild: Sanova

.

.

 

  1. Ann skriver:

    Ett fantastiskt vackert badrum!
    Men personligen skulle jag vara obekväm med att duscha så ”oskyddat” 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..