ANNONS

Helgens Feng Shui tips

/

PåskledigtFredag och inte vilken fredag som helst. Långfredagen. Vilket innebär att det är ledigt för många och påsklov. Inte ska väl jag då lägga på en massa måsten i era liv. För bövelen, skrota runt i pyjamas, sippa kaffe, njut av tända ljus och att bar vara.

MEN för er som vill göra någon insats under ledigheten för att bringa god ordning och harmoni där hemma kommer ett enkelt tips! Det enklast av dem alla och som skapar stor förändring!!

Byt galgar! Enkelt sätt att få till det i sin garderob oavsett om den är stor eller liten är nämligen att inreda med enhetliga galgar. Använd aldrig plastgalgar för det mår inte kläderna bra av. Naturmaterial ska det vara. Dessa galgar finns på det stora varuhuset i 8-pack för 35 kr. Även Jysk, Rusta och Åhléns har liknande. Välj mellan vita, trä eller svarta.

Det viktigaste och magiska är när alla fått samma färg. Det blir lyxigt och hjälper till att ge ett harmoniskt, organiserat intryck och lyfter fram dina kläder och samtidigt får du enklare att se kombinationsmöjligheterna.

Den här galgen med krokar hittade jag på Åhléns. Perfekt till skärp eller sjalar. Eller varför inte till halsband? Ett hett tips som förenklar.

Önskar er en fin långfredag och trevlig påskhelg! Nu ska jag ner och göra en trevlig helgfrukost och koka ägg, som sedan ska målas av respektive familjemedlem. Och så hoppas jag på att sonen som varit sjuk i veckan vaknar upp och äntligen mår lite bättre. Håller tummarna…

Önskar er en fin dag med nära och kära.

Kram på er,
Jannice

Bilderna är från min WIC och har några år på nacken. Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

11
106

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00