Att plantera lökväxt i en vacker blomskål…

 

feng shui inredning och påsken är över

Nu sjunger påskliljorna på sista versen här hemma. Jag börjar må bättre men det tar på kroppen och jag är fortfarande trött. Men imorgon får nog påskpyntet åka ut här hemma, men jag ska fortsätta frossa i vackra vårlökar.

Extra fint tycker jag de gör sig i min blomskål i glas från Holmegaard. Eftersom den är i glas som tillhör vattenelementet ser man också igenom den, och därför får man med jordelementet (jorden), träet genom grönskan och i detta fall även elden i de gula blommorna.

Alltså en lökväxt som ovan i en glasvas där jorden syns och blomman bär en färg kan ge upp till fyra element! Här är det bara metallelementet som saknas och det finner vi i ljusstaken och de vita kulörerna på övrig dekoration.

Ha nu en fin torsdag och njut av att våren är i antågande.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Monica skriver:

    Jag är verkligen inte så förtjust i gult, färgen som de flesta verkar rata, men gula påskliljor är så vackert tycker jag. Har man lite dova färger hemma så lyser det verkligen upp. Såååå vackert i glasvasen!
    Jag har mycket vitt, grått och trä i mitt kök och 2 gula kuddar på bänken (i rätt gul nyans) och påskliljor på bordet så känns det som solen lyser in även vid mulet väder.
    Med vänlig hälsning Monica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..