ANNONS

Helgens Feng Shui tips

/

Helgens Feng Shui tips rensa bland underkläderna i garderoben

Här kommer helgen Fens Shui tips, som kommer handla om att rensa underkläderslådan. Ett lagom projekt för helgen. Bort med gamla slitna och solkiga trosor. Och framförallt de trosor och bh:ar man aldrig använder pga att de inte är bekväma. Jag upptäckte att jag hade en sådan hög, varför?!?! Det är ju inte direkt så att de blir mer bekväma av att ligga där och vänta??

Och du, jag blev tipsad av Celines förskolepedagog imorse att tänk på på att hemlösas hus och andra hjälporganisationer får sällan underkläder för att man tror att de inte vill ha gamla, MEN det är något de verkligen behöver. Så glöm inte att ge vidare om du har möjlighet.

Så helgens tips. Underkläderslådan ska få sig en makeover. Köp gärna Ikeas förvaringslåda Skubb, finns i vitt, svart och turkos. Perfekt för att skapa ordning och reda och lättare få en överblick på vad du har. När du ändå är igång tar du strumplådan. Kollar in och SLÄNGER alla nylonstrumpor med små hål. Ja även om hålet är över vaden och inte syns ska de bort. Strumpbyxor som hänger i grenen, och som har blivit noppriga och urtvättade, till återvinningen.

Under tiden du rensar och viker, inventerar du vad du behöver. Vad du bör ha i din garderob är en svart, vit och hudfärgad bh av god kvalitet. Köp ett gäng av dina favorittrosor när du väl hittat dem. Själv är jag förtjust i skön hipstermodell i ljuvlig lycra och utan synliga kanter. En extrarumpa i tajta byxor är inget som direkt smickrar. Det kanske är dags att investera i nya strumpbyxor, Woolford är dyra, men också bäst!! Men mitt budgettips är ICA Maxis Shape up för 79 kr, sagolikt sköna, matta och av god kvalitet. Avsluta med att  köpa svarta strumpor av bra kvalitet, så väl nylonstrumpor som i bomull OCH liter roligare strumpor i någon härlig färg, glitter och mönster… För i vår är det nämligen strumpan som står fokus! Ett enkelt och billigt sätt att uppdatera stilen!

Hos Lindex hittar du många prisvärda och snygga strumpor! Även Ginatricot har många roliga till superpris.

Lycka till med ert rensande och kom ihåg att det känns så skönt när det är färdigt, och fint och ordningsamt i lådan på måndag!

Kram Jannice

Bilder: Ikea
Inlägget innehåller adlinks

.

.

14
96

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00