ANNONS

Så inspireras du av filmer, serier, böcker, resmål och hotell

/

Inredningsinspiration från Hamptons

I dagens nya poddavsnitt på STILSNACK pratar vi om att inspireras. Hur öppnar du dina sinnen och hämtar stilinspiration? Jag och Katarina delar med oss av våra bästa tips på serier, filmer, hotell, böcker, resmål och tidningar, men också hur man kan översätta inspirationen till färdigt resultat och hur man faktiskt kan inspireras.

Här har ni en av filmernas film när det kommer till inredning. ”Something gotta give” eller som den heter på svenska ”Galen i kärlek”. Va? Sicken inspiration!! Allt utspelar sig i Hamptons. Dian Keaton är flawless i stora herrskjortor, inredningen i blått vitt är to die for, buketter, bokbord, och läget på huset men den största av altaner där man sitter om kvällarna och blickar ut över havet med ett glas vin i handen. Ja ni hajar…

Så på med lurarna, när du vårrensar i trädgården idag, viker tvätt eller diskar upp efter frukost. HÄR lyssnar du direkt på vårt inspirationsavsnitt!

Ha en fin söndag!

Kram Jannice

Bilder: Lånade bilder från filmen Something gotta give, därav lite suddiga bilder.

.

.

3
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00