Helgens Feng Shui tips

Helgens Feng Shui tips. Fixa sovrummet.

Denna helg tar vi tag i sovrummet kära vänner! Vi bäddar rent, byter till vårliga gardiner, köper nya växter och lättar upp känslan när det gäller övriga textilier. Denna bild är ett fint exempel på en ombonad miljö fast med lätta toner. Färgerna blush, grå och mint är vackra tillsammans och sköna att koppla av i.

Själv är jag sugen på att lätta upp vårt sovrum och det kommer jag göra genom att minska de svarta detaljerna. Både säng, sängbord, sänggavel är svart, så vi får se vad jag kommer pyssla ihop!

Men först gäller det att rensa tidningar och nattduksbord, dekorera med vårens växter och en vacker bukett på nattduksbordet. Jag mår verkligen inte bra när sovrummet är stökigt. Det är här vår dag börjar och slutar och ack så viktigt att ha fint och avkopplande!

Och ett tips! Försök att välja ett nattduksbord med låda. Det gör att det är lättare att hålla ordning på småpryttlar som handkrämer, hårsnoddar och annat som ofta ger ett rörigt intryck.

Trevlig helg och njut lite extra länge på söndag morgon i era nyfixade sovrum. Själv ska mamma och jag göra stan i London! Ni hänger väl med mig och mamsen på Instastories på @addsimplicity

Kram Jannice

Bild: Decoholic, Eszter Sárközyová

.

.

 

 1. Anna+E skriver:

  Ja! Tack för inspirationen! In med det ljusa och lätta…

 2. Johanna skriver:

  Jag har en fråga angående din Kalklitirfärg Simplicity som jag älskar och funderar på att ha på en vägg i vardagsrummet. Men jag är osäker på hur den kommer passa till vår ljusgrå soffa. Det är ju supersnyggt med en vit soffa som du förstås men maken har satt stopp pga vår 1- och 3-åring 🙂 Om du tror att ljusgrå soffa kan funka, vilka färger kan vi ha på t ex kuddar och matta för att få en fin helhet? Tacksam för svar!

 3. Ja i morgon är det mars, definitivt bra ide att ”våra” till det lite hemma :-).

  Fina bilder!
  Kram Malin

 4. Jenny skriver:

  Hej! Jag vill börja med att tacka för en fantastisk blogg, du inspirerar mig varje dag! Jag skulle verkligen uppskatta ditt bästa tips angående ett ”problem” som har dykt upp. Vi har köpt en lägenhet som byggs just nu och ska stå klart i juni. Igår var vi på första visningen och blev oerhört besvikna. Det är öppen planlösning mellan vardagsrummet och köket vilket är jättebra, men på väggen närmast köket finns det två normala fönster medan det i vardagsrummet, där det är tänkt att soffan ska stå, bara finns ett avlångt och smalt fönster vilket ger känslan av en källare. Från vardagsrummet kommer man också ut till balkongen så det finns en dörr/fönster men inget ytterligare fönster bredvid balkongdörren, så det är väldigt mörkt. Har du några tips på hur jag kan inreda för att få det att se så hemtrevligt ut som möjligt? Tacksam för svar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..