ANNONS

Ljuvligt blommande tapeter…

/

Tapeter med blommande mönster från Boråstapeter.

Ni som följt mig här på bloggen en tid vet att jag älskar tapeter. Inte minst efter valet av tapet på vår gästtoalett som blev färdig för någon veckan sedan.

Boråstapeter lanserar nu tapetkollektionen In Bloom. Inom Feng Shuin och forskning är det anmält känt att naturen påverkar oss. Mer än vi tror och anar. Oavsett årstid påminns vi om vårt grundläggande behov av att vara en del av naturen.

Blommor har alltid symboliserat förnyelse och hopp. De är det fysiska beviset på att skönheten alltid återvänder efter en lång och kall vinter. Och det är nog därför de alltid finns där när vi firar något särskilt i livet. På såväl bröllop och examenshögtider som födelsedagar och jubileum omger vi oss gärna med blommor.

I kollektionen In Bloom hittar du allt från klassiska rosor och trendiga pioner till vilda buketter och i detta inlägg ser ni mina favoriter.

Blommor tillsammans med svarta kontraster blir ger en fin och balansera mix, samt gör att helheten inte blir så sockersöt och gullig.

Att välja tapet med blommönster kan vara lite ”scary”. Om du är osäker, gå då på en blommande tapet i någon baskulör. Exempelvis som de ovan i beige. Då blir intrycket något lugnare.

Visst är det vackra tapeter? Och efter mammas och min Londonresa kan jag säga att jag inte är mindre sugen på blomster, herregud så mycket vackert vi sett, både på textil, på porslin, i parker och i planterade krukor vid dörrar.

Ljuvligt!

Ha nu en riktigt fin dag!

Kram Jannice

Pressbilder: Boråstapeter
InBloom lanseras i mitten av april
och består av 13 mönster i olika färgställningar. Rekommenderat pris från 399 kr/rulle.

,

,

3
64

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00