ANNONS

Helgens Feng Shui tips

/

Vårda dina klädesplagg.

Till helgen tänkte jag vi skulle ta oss en titt i våra garderober och ta tag i kläder som behöver lagas, byxor som behöver läggas upp eller knappar som behövs sys i. Sätt dig med högen framför nyhetsmorgon, en favoritfilm, eller sätt på en skön skiva och ta tag i det! När det väl är gjort kan man krasst konstatera att det inte tog så lång tid, men desto mer energi har gått åt under tiden det inte varit åtgärdat. Och nästa gång du ska använda din favoritskjorta, så vet du att den där knappen äntligen är isydd.

På tal om knapp! Här har du en kort beskrivning på hur du syr fast en knapp. Det är aldrig för sent att lära sig…

Om du inte syr själv, eller har mer komplicerade saker att göra, som att lägga upp ett par byxor, laga blixtlås etc. Samla dessa kläder och lämna in hos en sömmerska. Kanske behöver du sy in din favoritkappa för att känna dig välklädd i vår? Gör det NU. Så skönt att få det fixat! På måndag infinner sig en behaglig känsla av att du förvaltat och tagit hand om dina plagg och därmed även dig själv.

Önskar er en fin fredag! Själv ska jag ta tag i mina vinterkappor och gå till kemtvätten med dem innan de ska vinterförvaras.

Ha nu en fin helg!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Beskrivning från Pinterest

.

.

3
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00