Smycken för dig och ditt hem!

Smycka din stil och ditt hem.

I vårt senaste poddavsnitt som jag själv tycker är riktigt bra med användbara tips, där Katarina pratar om smycken för dig och din ansiktsform och jag om hur du smyckar ditt hem. Vad höjer känslan och stämningen i ett rum och hur kan du förändra dina former med smycken.

Lyssnar gör du här!

På den här bilden ser du nog hur jag med enkla medel smyckat rummet. Ledtråd –  En chihöjare av högsta rang!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Lyssnar på podden varje veckan. Blivit lite av en feng shui-fan nu faktiskt.
  Färska blommor förgyller det mesta. Köper gärna minst en bukett i veckan. Kan vara billigare blommor från Ica eller en vacker bukett från blomsterhandlarn. Det varierar, men det gör mycket för trivseln. Verkligen.
  Tack för en kanon-pod och en inspirerande blogg.
  Kram
  Camilla från Vislanda

  1. Ååå det värmer mitt hjärta att höra. Tusen tack! kramar jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..