Kvällssol i hallen…

Gårdagens kvällssol i vår hall.

Bild från vår hall igårkväll. Så här ser det alltså ut från vår hall nummer två. Det ni ser rakt fram är entrén, hallen för kläder och skor med det svartvita golvet som leder ut till trädgården och vår ingång. Där trägolvet börjar blir hall nr 2 som leder upp till övervåningen (till vänster i bild) och ner till tvättstugan, till köket (höger) och till gästtoaletten (i ryggen).

På första bilden ser ni vilken väggdel som glömts målas om med Nordic Light. Gah vilken skillnad, och så är det avskavt också, men det görs lätt! Bra det där med att ta foto på sitt eget hem. Gör att man ser skavankerna. Hihi…

Så skönt nu när allt är klart . Är så nöjd med våra golv. Herregud hela huset känns som det fått nya energier. I hallen/entrén har vi målat väggarna med min egna kulör för Nordsjö ”Reflections by Add Simplicity” en greige kulör med lite rött i sig. Löööve it!

Kram på er,
Jannice

Bild. Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

  1. Men så fint! Älskar golvet!

    Jag har en annan fråga som jag hoppas att du kan ge din åsikt om. Vi håller på ska bygga hus inom en snar framtid och nu funderar vi på hur vi vill ha det inne. Jag har snöat in rejält på målade badrum. Eller jag tänker mig klinker på golvet och ca 5-10 cm upp på väggen, plus i duschutrymmet. I övrigt målat. Jag tycker det målade ger ett mjukare intryck än vad kaklat gör. Plus att man kan förnya/måla om när man ledsnar, vilket inte är så lätt med kakel. Min man är däremot rädd att det är en trend (är det ens en trend?) som man lessnar på rätt snabbt. Vad tror du? Tröttnar man på det målade snabbare än kakel? Vilka är dina tankar kring målat eller kakel?

  2. Hej! Varifrån kommer det fina tyget ni har i hallen? Tack för ditt inspirerande sätt att driva en blogg, ”tröttnar” aldrig på dina inlägg -keep on👏🏻💪//Helena

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..