ANNONS

Kvällssol i hallen…

/

Gårdagens kvällssol i vår hall.

Bild från vår hall igårkväll. Så här ser det alltså ut från vår hall nummer två. Det ni ser rakt fram är entrén, hallen för kläder och skor med det svartvita golvet som leder ut till trädgården och vår ingång. Där trägolvet börjar blir hall nr 2 som leder upp till övervåningen (till vänster i bild) och ner till tvättstugan, till köket (höger) och till gästtoaletten (i ryggen).

På första bilden ser ni vilken väggdel som glömts målas om med Nordic Light. Gah vilken skillnad, och så är det avskavt också, men det görs lätt! Bra det där med att ta foto på sitt eget hem. Gör att man ser skavankerna. Hihi…

Så skönt nu när allt är klart . Är så nöjd med våra golv. Herregud hela huset känns som det fått nya energier. I hallen/entrén har vi målat väggarna med min egna kulör för Nordsjö ”Reflections by Add Simplicity” en greige kulör med lite rött i sig. Löööve it!

Kram på er,
Jannice

Bild. Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

6
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00