Vår trädgård har blivit vårfin

Trädgårdsinspiration

Idag bjuder jag på en bild från vår trädgård, vet att ni är många som frågar efter det. Förra året investerade vi i nya utemöbler från Jysk på terrassen. Tidigare hade vi ett vitt möblemang men mot vitt hus kändes det som att det inte blev riktigt balanserat, plus att sitta och äta vid vitt bord om man inte har solglasögonen på är väldigt jobbigt.

Det här blev precis som jag hoppats på. Möblerna tar upp den grafitgrå grunden och markisen på ett vackert sätt och passar husets stil bättre.

Den jordande krukan i terracotta på det svarta bordet med den vackra hortensian i dovt lila mjukar upp. Stolarna (nu nersatta) är stapelbara och känns lätta trots de är mörka, då man ser igenom mönstret vilket också skapar ett dekorativt intryck.Jag har också jobbat med tvåsamhet här. Två likadana krukor från Enkla ting med varsitt olivträd och en blomma i rosa nertill. Den grågröna färgen i olivträdet tar upp fönsterkulören så vackert. Nu ska jag bara pyssla om de här två träden så de blir riktigt stora och fylliga.

Till höger ser ni vårt utekök med grill och vask från Napoleon. Världens bästa om ni frågar mig.

I förgrunden ser ni en annan korgmöbel vi har på uteplats nr 2 ner mot havet. En himla bra trädgårdsgrupp som vi köpte på Mio, finns inte längre med ett liknande erbjuder de nu paketpris på här.

Önskar er en fin dag!

Stor kram, Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity Inlägget innehåller adlinks.

.

.