ANNONS

Hej från Cypern

/

Vykort från cypern.

Ni som följer mig på Instagram @addsimplicity och Instastories vet att vi befinner oss på Cypern! Närmare bestämt på hotell Sunwing Sandy bay beach liksom förra året vid den här tiden. Vi har det underbart gott och jag kan verkligen rekommendera detta ställe om man har barn. Allt finns, alla är nöjda och glada. Rent, snyggt, trevlig personal, nyrenoverat och fräscht (nej, inte sponsrad, tyvärr, haha).

Ni har väl lyssnat på vårt senaste poddavsnitt där jag ger mina 5 bästa tips för en harmonisk, skön och vacker semester. Ovan ser ni ett av dem.. En blomma på bordet, oavsett om du befinner dig på hotell, hemma, i stugan, båten eller husvagnen.

Med dessa bilder önskar jag er en fin Kristi himmelsfärdsdag, antar att många av er är lediga och jag hoppas ni får njuta av sol. Kikaren lite senare med veckans kap! En sommarklänning under 300 kr.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

22
75

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00