Ljuvlig sommarkväll…

Trädgård, terrass och ljuvlig sommarkväll.

Jamen vilken underbar kväll det blev igår. Makens födelsedagsmiddag kunde vi äta ute på terrassen. Tänk så långa dagarna känns när kvällarna är så varma och sköna som på senaste tiden.

Dukningen gick i blått, vitt och beige. Duk från Lexington. Porslin från Rörstrand, Ostindia. Glas Iittala och vasen är från Designtorget. Utemöblerna är från Jysk.

Servettringarna har jag fyndat på en loppis för många år sedan.

Önskar er en fin torsdag. Ikväll bär det av till Malmö där jag föreläser på Triangeln. Träffar jag någon av er?? Det finns biljetter kvar tror jag för er som vill haffa en i sista stund.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

.

.

 

  1. Ljuvlig dukning👌 Är som en riktig sommar dröm. Du lyckas alltid❤ Ha en fin torsdag!!! Kram kram

  2. Tack för tipset! 👍 Jag kommer med min dotter som till hösten börjar gymnasiet och ska läsa estetisk linje med inriktning design och inredning. Solen skiner och nu blev dagen ytterligare lite bättre för oss båda. 😊

      1. Tack för en intressant föreläsning och för ditt bussiga bemötande! 😊 Vi lyssnar båda på podden men som Louise uttryckte det så var det bra att få tänket i ett mer samlat format.

  3. Hej Jannice! Så fint dukat! Bra inspiration för min sons kommande studentfest. Därför undrar jag; var kommer den fina girlangen med flaggorna ifrån? Kram Jenny, Ystad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..