Här är avsnittet när jag gästar Sofias Änglar

Feng Shui experten Jannice Wistrand gästar Sofias Änglar.

När allt annat i livet är kaos är det oftast mer en regel än undantag att hemmet blir lidande. Hemmet är en spegelbild av oss själva, mår inte vi bra, mår inte vårt hem bra och vice versa. Prov på det visar det här avsnittet (7-årige Theo omkom i vattenlandet) av Sofias Änglar som jag gästade tidigt i vintras och som sändes i veckan.

Där jag fick möjligheten att få hjälpa en familj som var i så stort behov av detta. Med mina kunskaper inom Feng Shui och ordning hjälpte jag familjen med verktyg för att skapa harmoni i sitt hem genom att organisera upp, men också bli av med massa saker som inte längre användes.

Det var en känslomässig dag på alla plan, och det var svårt att hålla tårarna borta. Men det är i dessa stunder som jag älskar mitt jobb även ännu mer. Att se lyckan i deras ögon när de får ordning på röran som tog all deras energi, att i denna svåra stund kunna hjälpa och tända en liten gnista hopp, det är värt allt.

Du ser hela programmet här eller på kanal 5 repriser.

Och i dagens poddavsnitt berättar jag mer om denna dag, allt ifrån mitt jobb, till inspelning och hur många människor som står bakom en sådan här produktion. Katarina tar upp ett annat viktigt ämne, klackar i Cannes och knytblus och vi resonerar vad som egentligen är viktigt. Lyssnar det gör du som alltid här acast.com/stilsnack

eller där poddar finns.

Kram och ha en fin söndag! Kikar in lite senare med ännu fler morsdagstips!!

Jannice

Skärmdump: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.