Ny vecka, nyklippt och nytändning

Add simplicity blogg

Tog den här bilden i vårt tv-rum / vardagsrum igår kväll efter det att morsdagsmiddagen ätits ute på terrassen i ljumma vindar. Hur härligt är det? Njuter av varje dag solen skiner…

Morsdagsbuketten fick hamna på hedersplatsen, på det antika bordet som jag ropade in alldeles för dyrt på en auktion för många år sedan, men som varje dag värmer mitt hjärta.

Den är härlig den där känslan av förnöjsamhet  över en sak som betyder lite extra och som bringar skönhet långt in i själen.

En fin start på denna vecka önskar jag er. Själv börjar jag med klipp och sling hos bästa Larsson & Lange inne i stan. Sedan ska jag spåna idéer inför hösten!! Ååå det bubblar i mig. Jag har något roligt att berätta för er som verkligen ger mig nytändning, men det tar vi senare i veckan för nu måste barnen till skola och förskola!!!

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity 

 

  1. Tycker din Gardin i detta rummet är så fin, vi behöver en gardin för en stor glasdörr i köket. Problemet är att jag bara kan ha gardin på ena sidan, på andra sidan har jag ett skåp med en tavla över som jag inte vill ta bort. Ja precis som på din bild ovan fast väggen slutar efter sidobordet. kommer det kännas ofärdigt om jag bara hänger gardin på ena sidan?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..