ANNONS

Helgens Feng Shui tips – organisera hallen

/

Städa hallen organisera och förvara.

Helgens Feng Shui tips! Städa hallen! 3 enkla tips!

Förvaring

Tänk på dold förvaring. Absolut det viktigaste. Smarta förvaringslösningar från golv till tak. Maxa. Det som du inte använder så ofta eller som inte är i säsong har du högst upp. Fin förvaring i form av:

Draperi
Skåp
Skjutdörrar
Korgar

Det finns ingenting som ger ett sådant organiserat intryck som när jackor, kepsar, hattar  och skor med otaliga kulörer kommer bakom lås och bom.

Skämt å sida, se till att du inte möts direkt av hängande kläder utan att du fäster blicken på något vackert.

I Feng Shui säger man att:

det första du ser i din hall, återspeglar ditt liv

Lite rolig tanke. Så nu uppmanar jag er att skriva i kommentarsfältet nedan hur ser ditt liv ut egentligen enligt din hall? Nu är jag nyfiken? Det här kan bli riktigt kul!

Själv ska jag tydligen hålla tyst, haha.. Dock måste jag säga att jag faktiskt alltid (förutom när denna bilden togs då, har en blomvas i fönstersmygen med något vackert att vila ögonen på).

Rensa

Rensa ut gamla skor, jackor, kepsar och annat som inte används. Och framförallt rensa bort det som inte har med hallen att göra. Lägg undan (om du inte redan gjort det) vinterplaggen. Ingen av oss har så stora hallar att det kan rymma alla säsongers plagg. Köp likadana galgar som ger ett organiserat intryck på 2 sekunder.

Dekorera mera

En ny blomma i fönstret välkomnar oss med sin skönhet! Ett ljus att tända när vi vill förgylla tillvaron lite extra eller när det kommer gäster. Bra att ha en ”inglasad” variant i en hall där man lätt kan komma i kontakt med tyger och brandrisken ökar.

Glöm inte entrén utanför. En trevlig kruka med en blomma gör att energierna ökar kring ditt hus och möjligheterna tar sig in i ditt hem.

Önskar er en trevlig helg! Själv ska maken och jag åka tillbaka till våra hoods, nämligen till Vetlanda och gå på stor fest! Ska bli super kul!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

16
70

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00