Veckans kap, modefynd för sommaren (och perfekta läppstiftet)

Ny frisyr, kortärmad blus och skor.

Hej från bilen (inte jag som kör)! Maken och jag är på väg upp till vår hemstad Vetlanda på stor baluns så jag passar på att göra ett blogginlägg och tipsa er om veckans kap som denna vecka får bli svar på några frågor som har översvämmat min Instagram/Instastories i veckan som gått.

Och allt, ja det kommer gå under veckans kap!

Först den här ärmlösa blusen som jag har på mig idag (se ovan), köpt på Kapp Ahl. Sval och skön men samtidigt klädd på samma gång (ni som lyssnar på vår Podd vet hur svårt jag har för sommarkläder i slafsiga material och snitt). Blusen finns i 4 färger.

Sedan mina skor! Ojoj… galet vad frågor. Kanske mode man skulle hålla på med istället, haha! Iaf, skorna är från Skopunkten och blev det 3:e paret (köp 3 betala för 2) när jag köpte skor till Celine i veckan. Finns i fler färger och märket Claudia Ghiazzani.

Sedan kan jag svara på frågan om mitt läppstift som dimper ner dagligen. För det här pryder mina läppar varje dag i sommar. Det är från Mac och färgen heter Crosswire! Typ det finaste sommarläppstiftet där e! Korallröd ton. Mer glöd i än på bilden kan jag tycka.

De fina örhängena med svalor är från Emma Israelsson.

Ha nu en riktigt fin lördag! Här i Småland skulle det bli 32 grader. Gah.. tur man slipper kostym!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

  1. Malin skriver:

    Håller med Rosita, superfin i det där läppstiftet! Skulle också vilja ha det men såg nu att det tyvärr är slutsålt där du länkade till. Hoppas dom får in det igen.

    1. Rosita skriver:

      Men jag beställde det från Mac, kommer med posten imorgon😊

  2. Snyggt👍Får bli att kopiera läppstiftet, tack för bra tips, från ett varmt Småland🌞

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..