På begäran – planritning över vårt hus

Planritning

På begäran efter gårdagens inlägg tänkte jag idag visa er planritningen över vårt hus. Ni är många som skriver i kommentarsfältet och mejlar mig och undrar hur allt hänger ihop. Detta kanske kan ge er en bättre överblick.

Planritning nedervåningen

Det är i allrummet vi har våra svartvitrandiga Howardsoffor och jag mitt hemmakontor. Så kallat Salongen eller vårt Mad Men rum. Hihi… Att ha vägg mellan allrum och vardagsrum är vi mycket nöjda med. Dessutom är det ”splitlevel” (nivårskillnad) ner mot allrummet. Så terrassen och allrummet gifter sig fint med varandra.

I vardagsrummet har vi vårt tvrum och på väggen mot köket hänger tv:n för er som undrade det.

Planritning övre våning

På vår ovanvåning har maken och jag det stora sovrummet med havsutsikt. Charlie har det större mot trädgården och Celine det lit mindre sin vätter mot gatan.Min walk-in-closet är klädkammaren som är ansluten till vårt stora sovrum. I lilla klädkammaren har Jonas sin garderob.

Så, så ser det alltså ut här hemma. Hoppas ni fått lite bättre överblick ni som undrat! Jag gillar verkligen planlösningen och det som vi nu gjort är att inrett tvättstuga i källaren som inte är med här.

Idag kom jag till dagis och hade missat att det var studiedag. Gah… hade skrivit upp så ordentligt ordet förskola men trodde det betydde Charlie förskoleklass som är ledig på torsdag. Så idag är det lilltullan och jag som myser hemma. Tur man är egenföretagare och inte hade något möte inbokat!

Kram på er,
Jannice

,

.

 

  1. Undrar vart du köpt dina gardiner? Och upphängningen?

  2. Karin skriver:

    Tusen tack, äntligen förstår jag hur rummen hänger ihop med varandra. Så mysigt hus ni har och vilken härlig inspiration!

  3. älskar den svarta byrån! tack för en fin blogg!

  4. Hejsan
    Jättefint! Undrar var du köpt ramarna som man ser hängandes på väggen på första bilden?
    Mvh Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..