Vårt vardagsrum, möblering och planritning

Add Simplicity vardagsrum 

Med tanke på förra veckans blogginlägg med bildbonanza från alla rum i vårt hem, samt planritning, kommer här ett tillägg som jag hoppas svarar på hur vårt tv-rum, som går i grått, dämpad smutsig lila, svart, vitt med mörkbruna inslag går ihop med vår matsal, hall och kök.

Här är ett auktionsfyndat bord (eller fynd och fynd) som blev mitt, jag skulle bara ha det! Korgen under är fylld med leksaker…

…och mitt över en ny sideboard med förvaring från Ikea, fylld med leksaker och spel. Bra med dold förvaring. Lätt till lek och enkelt att plocka undan och skapa ett vuxet välstädat hem.

sh nr 9 matsal kraftposition

Och längst ner i rummet finns vår matsal. Så vi ser inte tv:n från vår matsal men vi ser tv:soffan. Och vi ser matsalen, kaminen och helheten av rummet när vi sitter i soffan.

Nedan har ni vår planritning. Tänkte det kunde vara roligt att se hur allt hänger ihop. Och för er som undrar, allrummet, det med svartvitrandiga Howard sofforna ligger till vänster, och dörren dit är vid byrån.

Skärmavbild 2017-09-14 kl. 11.53.37

Önskar er en fin start på denna söndag! Som jag hoppas ni startar med att lyssna på vårt nya STILSNACK avsnitt som är ute nu. Vi pratar Budgettips! Var kan man tulla på priset i inredning och mode, och hur får vi ett mer hållbart köpbeteende? In och lyssna direkt här på STILSNACK!

Idag blir det en lugn dag kan jag lova. Har börjat den med en löptur vid havet. Det gjorde gott för själ och kropp kan jag lova.

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. Vilket vackert hem du har! Älskar färgen på ert ljusa golv – får jag fråga vad det är för träslag/sort?

 2. B skriver:

  Vart är den fina tavlan i matsalen ifrån med handen?:)
  Jättefint har ni hemma och tack för en bra blogg!

 3. Carina skriver:

  Smakfullt som vanligt 👌 jag undrar också över korgar med lock – antar man får leta på nätet. Spännande vad du och Katarina ska göra!
  Allt gott från Carina

 4. Just lyssnat klart på senaste podd- avsnittet,
  alltid lika bra och man blir på glatt humör 🙂 Frågade innan men procar igen, planerar du någon föreläsning om Feng shui i trädgården? Läser till trädgårdsarkitekt och är väldigt intresserad av Feng shui. Hade tänkt läsa nån kurs men svårt att hitta med inriktning feng shui… Undrar även om nagellacket som du har på en bild på Instagram för nån vecka sedan, korall/ orange. Vad är det för märke och färg? Så fint och somrigt 🙂 Hälsningar Victoria

  1. Hej och tack för vänliga ord!! Har inget inbokat ännu men med min nya egna lokal så blir det framöver. Loreals naggelack oragane någonting..:) kanonlack.

 5. SARA skriver:

  Ååååå var kommer de fina flamingo-tavlorna ifrån????

  1. från en utförsäljning av en butik som upphörde. tyvärr.. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..