Före och efter – vår gästtoalett

före och efter gästtoalett / badrum

FÖRE

Jag vet ju att ni alltid uppskattar före- och efterbilder på bloggen. Och det är ju inte alltid man har den möjligheten. Men nu så! Vår gästtoalett fick ju en makeover tidigare i våras och herregud vilken skillnad det blev. Eller vad säger du? Vi börjar med några före bilder.

Gästtoaletten med det gamla golvet och en lite mer försiktig tapet.

Kom ni ihåg moodboarden jag gjorde som låg till grund för renoveringen av vår gästtoalett? Och det vet ni, vi GÖR ALLTID en moodboard innan vi renoverar och köper nytt. Eller hur?

EFTER

Och så här blev slutresultatet…

Visst blev det en sådan ofantlig skillnad?

Tapeten från Cole and Son (Jungle) gör ju sitt till rummet, MEN måste slå ett slag för kommoden, handfatet och blandaren som jag blev kär i första gång jag såg det i ett pressmeddelande från Superfront! Och klart man ger vika för kärlek vid första ögonkastet, så Superfront fick det bli och jag fullkomligt älskar det. Med stomme från Ikea, klickar du bara hem vilken front, topp, handtag, ben du vill ha.

 

Nu blir det jobbrejs här. Har haft så jäkla svårt att få något gjort senaste tiden men idag är listan lång och fokusen på topp! Snart semester ju och då vill jag känna mig ledig!

Ha en fin dag!

Kram Jannice

Bilder. Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 1. Ann skriver:

  Toan var jättefin innan, men den blev helt fantastisk efteråt!
  På tal om handdukarna så tycker jag att både de svarta och de grå på något sätt tar upp mönstret i möbelfronten och ”binder ihop”. Intressant – jag ser på mitt eget hem med helt andra ögon efter att ha läst här en tid. 🙂

 2. Så galet fint alltså!
  Måste kolla stories nu för nu blev jag ju sååå nyfiken 🙂
  Kram Anna

 3. Anna skriver:

  Hej! Hur kan man få ett ”kallt” standardbadrum i blått och vitt mer balanserat? Eftersom det är relativt nytt vill jag inte byta ut det, iaf inte just nu. Väggarna består av vitt standardkakel med en bård i ljusblått dito. Golvet är av något mörkare mellanblått klinker. Vi har toalett, handfat med ”tråkig” standardinredning – spegel- och underskåp, duschhörna med frostade skjutdörrar samt tvättmaskin med torkställning ovanför. Jag tycker om en klassiskt elegant stil (har mest vitt + gråskalan med lite ”dammiga” pasteller typ gammelrosa som accent i resten av lgh) men hur får jag till det i badrummet? Jag tycker det är svårt med färg på ev badrumsmatta, handdukar – allt! Jag funderar på att byta ut badrumsskåpet mot en spegel med hyllplan under samt en kommod med lådor istället för handfatet. Jag vill också skaffa en fin, tvättkorg i natur eller grå rotting och byta ut toalocket som nu är i plast. Passar mässing som accent på spegel, knoppar m.m. och kan man i så fall blanda det med krom på ex. duschblandare och handdukstork? Tack för en bra blogg!

  1. Blått vitt behöver jord. In med mörkare vackra korgar i brunt. Byt toalock till brunt trä och sätt in lite växtlighet.. hade varit fint med mässing om du kan få in det. blanda går bra 🙂 kram

 4. Kicki skriver:

  Hej, måste bara fråga varför du inte har dom svarta handdukarna med guld på längre som jag sett på din första bild? Helt klart mycket snyggare tycker jag😉
  Kram

  1. För helt enkelt de är i tvätten. Även en inredningsbloggare måste tvätta 🙂 hahaa

 5. Mia skriver:

  Funderar på en stor rund spegel vid vår matplats, är det en bra eller dålig idé enligt dig…? Tack för fin blogg. Mia

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..