Glad midsommar kära läsare!

Midsommar dukningen hos oss

midsommarafton

Glad midsommar kära läsare. Hoppas ni får en fin dag! Morgonen började med långfrukost och sommarlov på tv:n. Efter en natt med ösregn (efter 8 veckors torka) blev det sol och snart intas sill-lunchen på terrassen! Dukningen från förra året gick i grått, blått och dovt lila med Lars Wallins porslin för Fyrklövern. Bild från förra året. Duk från Lexington. Vackra servettringar från Himla och favoritvasen från Dekohem. Årets dukning gick i blått med gult, och med porslin Ostindia från Rörstrand (se nedan). Olika dukningar men samma väder, vi fortsätter har turen med oss med solsken och utomhuslunch! Snart blir det en tur ner till parken för dans runt midsommarstången, lekar, lotteri och picknick där jordgubbar lär vara det centrala.

Glad midsommar!

Stor kram

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

LOADING..