Add Simplicity förökar sig och blir…

Ny lokal, studio och kontor!

Ni som inte följer mig på Instagram kanske inte vet om det ännu, men vet ni vad!?

Jag har blivit med lokal, studio, kontor!!

Kärt barn har många namn! Har alltid haft en dröm om att hitta en vacker lokal på mysiga Rååvägen här i byn Råå och nu har det blivit verklighet! Den 1 september flyttar jag in till min egna studio! Där kommer jag ha mitt kontor, kurser, events och showroom i samarbete med utvalda leverantörer.

Rååvägen kantas idag med företagsamma kvinnor med välkända butiksnamn som Studio Stilista, Club Sally, Fjärilen och Grodan, Raw Deco, Roos Möbelateljé, Trivas på Råå, Veras Deli, Jenny Nyström Mäklare mfl. Det ska bli så kul att bli en del av detta gäng. Min egna lilla studio på 35 kvm, där jag får göra precis vad jag vill. 300 meter hemifrån. Nära barnens skola. Ja allt är så perfekt att jag spricker av tacksamhet!

Så nu handlar det bara om att inreda denna lilla pärla, som idag är butik med fönster åt 3 väderstreck av 4. Så här kommer lite bilder från Gröna rum som ligger där idag. En fantastisk fin butik som drivs av trädgårdsarkitekten Mia som ni hittar på Instagram.

Vad tror ni om att? Kommer ni och besöker mig på Rååvägen?Och framförallt har ni något bra tips på vad jag ska benämna denna lilla pärla? Shoot! Mejla mig era förslag på jannice@addsimplicity.se Bäst förslag får ett riktigt fint pris!

Ha en fin midsommardag och njut av att inte göra någonting, mer än att lyssna på sommar i P1 som börjar idag! Love it!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 
Mia, Gröna rum

.

.

 

 

 1. Josse skriver:

  Grattis!! 🙂 Jag bor utanför Helsingborg & har läst din blogg länge. Jag tror jag hade blivit helt star strucked av att träffa dig på riktigt. Men jag kommer definitivt kika in & försöka hålla masken 🙈

  1. Ååå du är väl go!! klart du ska komma förbi! Jag är precis som alla andra. kram på dig 😉

 2. Hej! Jag tycker att din lilla butik ska heta BraRååd.
  Vänligen Susanne

 3. Marina skriver:

  Stort grattis. Så roligt.
  röstar på Simplicity

 4. Marina skriver:

  Å vad roligt, grattis!! 😊 Då bara måste det ju bli en sväng till Skåne från Småland för att kolla in 😊👍👍👍. Får klura lite på namn 🙂 kram

 5. Lisa skriver:

  Jag har mejlat!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..