Add Simplicity förökar sig och blir…

Ny lokal, studio och kontor!

Ni som inte följer mig på Instagram kanske inte vet om det ännu, men vet ni vad!?

Jag har blivit med lokal, studio, kontor!!

Kärt barn har många namn! Har alltid haft en dröm om att hitta en vacker lokal på mysiga Rååvägen här i byn Råå och nu har det blivit verklighet! Den 1 september flyttar jag in till min egna studio! Där kommer jag ha mitt kontor, kurser, events och showroom i samarbete med utvalda leverantörer.

Rååvägen kantas idag med företagsamma kvinnor med välkända butiksnamn som Studio Stilista, Club Sally, Fjärilen och Grodan, Raw Deco, Roos Möbelateljé, Trivas på Råå, Veras Deli, Jenny Nyström Mäklare mfl. Det ska bli så kul att bli en del av detta gäng. Min egna lilla studio på 35 kvm, där jag får göra precis vad jag vill. 300 meter hemifrån. Nära barnens skola. Ja allt är så perfekt att jag spricker av tacksamhet!

Så nu handlar det bara om att inreda denna lilla pärla, som idag är butik med fönster åt 3 väderstreck av 4. Så här kommer lite bilder från Gröna rum som ligger där idag. En fantastisk fin butik som drivs av trädgårdsarkitekten Mia som ni hittar på Instagram.

Vad tror ni om att? Kommer ni och besöker mig på Rååvägen?Och framförallt har ni något bra tips på vad jag ska benämna denna lilla pärla? Shoot! Mejla mig era förslag på jannice@addsimplicity.se Bäst förslag får ett riktigt fint pris!

Ha en fin midsommardag och njut av att inte göra någonting, mer än att lyssna på sommar i P1 som börjar idag! Love it!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity 
Mia, Gröna rum

.

.

 

 

 1. ” Simplicity at Jannice”
  (eller en hopdragning av dessa ”S.a.J”)
  är mitt förslag😊 Lycka till !

 2. Hej! Kul & spännande! ”Simplicity by Jannice” tror jag på, enkelt & självklart precis som Feng Shui ✨ Önskar dig stort lycka till! Kram

 3. Sååå glad för din skull! Ska bli kul att få följa resan med ”Studio Jannice”! Lycka till 💕

 4. Åhh vad spännade!! Ser fram emot att titta in en dag – men det dröjer då jag ännu bor för långt bort 😉
  Det är inspirerande att läsa om dessa goda nyheter. Det ger en puff åt andra som behöver en sådan (som jag själv till exempel).

 5. Förresten, angående namn – varför inte bara Simplicity?
  Kort och enkelt. För du ÄR ju redan Simplicity – det är liksom redan förknippat med dig.

 6. Ambiance & Simplicity eller Ambiance by Simplicity kanske. Flera butiker runt din har ju engelska namn. Lycka till!

 7. Å så spännande. Jomen en tur frå Norrlad till Råå ska man kuna få till 😊🦄🍀 Stort lycka till !

 8. Jag röstar för ett ”enkelnamn” dvs enbart Simplicity. Ju fler ord du lägger in desto krångligare blir det med sociala medier/mailadresser etc o svårt att komma ihåg om man inte är stammis.

  Eftersom jag bor på Råå så lär jag ju svänga förbi rätt ofta 😁

  Tycker inte riktigt att du ska lägga in Råå i namnet ifall det skulle vara så att du flyttar senare (gud förbjude 😉)

 9. Å vad roligt, grattis!! 😊 Då bara måste det ju bli en sväng till Skåne från Småland för att kolla in 😊👍👍👍. Får klura lite på namn 🙂 kram

 10. Grattis!! 🙂 Jag bor utanför Helsingborg & har läst din blogg länge. Jag tror jag hade blivit helt star strucked av att träffa dig på riktigt. Men jag kommer definitivt kika in & försöka hålla masken 🙈

  1. Ååå du är väl go!! klart du ska komma förbi! Jag är precis som alla andra. kram på dig 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..