ANNONS

Svar på frågor kring den öppna spisen (som nu visar sig vara på rea)

/

Öppen spis – kamin som ger värme och mys.

Jag har fått mycket frågor kring vår öppna spis som jag visade förra veckan här på bloggen. Den är alltså köpt hos Ellos och är en variant av öppen spis som går på spisbränsle vilket inte ger någon rök MEN otroligt skön värme. Många tror inte det. Alltså den är som en vanlig möbel som man kan ställa var man vill. Älskar den! Ger en mysig känsla, en vacker plats att dekorera ett stilleben på och inger värme till ruggiga dagar och kvällar!

Och vet ni vad? Just nu såg jag att den finns på halva priset!!!! Är bra sugen på att köpa en till mitt nya kontor! Ni hittar den här!

Den öppna spisen finns även i svart utförande om man hellre vill ha det.

Hoppas ni fick svar på de frågor ni undrade över gällande denna spis!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice

Bild 1: Fredrik Ahlbäck, Valvet
Bild 2: Ellos
Inlägget innehåller adlinks

.

.

6
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00