ANNONS

Håll ihop färgskalan för en harmonisk inredning

/

Ett av mina bästa inredningstips!

Moodboard ncs peab

Att hålla ihop färgerna i sin inredning gör att känslan blir mindre plottrigt och mer enhetlig och framför allt, mer harmonisk och hållbar. Detta tänker jag alltid på när jag skapar mina inredningar hos mig själv eller hos kunder.

kulörer och färgsättning addsimplicity

Jag tycker det är jätteviktigt att hålla ihop färgskalan. Antingen med en gemensam accentfärg som en ”röd tråd” eller en färgskala som går ton i ton, eller i nyanslika färger (som ovan, kulörer med lika mycket svärta och vita i sig, men kan ha olika kulör). Att hålla ihop färgskalan gör också att boendet upplevs som större.

Extra fint och betydelsefullt blir det att hålla samma färgskalan när man har öppen planlösning, rum i fil eller om du bor på liten yta.

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity samt Tine K.

.

..

.

6
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00