Sommarfin till minipris!

 

 

Kikade runt på rean och plockade ihop några produkter som gör dig sommarfin till minipris (allt under 300 kr!!!!). Jag har tänkt hållbara kombinationer som går att mixa och matcha långt in på hösten. Happy shopping!

Älskar den här stilen! Mysig, välklädd och med fin personlig kontrast mellan glitterkjol och stickad tröja. Kjolen heter Cajsa och den klassiska tröjan är lika fin till jeans en sommarkväll.

Knytblus Alisa med 50% rabatt. Finns även i blåvitmönstrat andigt och i blommigt.

Ni som gillat min röda kjol som inte finns i sortiment längre hos Studio Stilista. Denna kanske kan vara ett alternativ. Kjol från Esprit i ljuvaste klarröda ton.

Snygg och sval svart blus, Gitte. Perfekt med ett skärp i midjan till de smala jeansen och stora örhängen en sommarkväll. Eller över bikinin till stranden. Finns även i marinblått för den som tycker svart blir för hårt mot ansiktet.

Ursnygga mönstrade byxor! Adele hittar du här. Perfekt för den som har svårt för mönster närmaste ansiktet men som ändå vill känna sig lite lekfull i sin stil.

Strandväska i ekologisk bomull.

Sköna och välklädda sandaler i svart och strass finns även i brunt.

Klänning Emeli perfekt även långt in på hösten med ett par tjocka strumpbyxor till.

Klänningen Nora i ljuvliga blå toner. Skulle vilja ha denna som tapet. Haha…

Finns det snygga shorts? Haha.. frågar sig kvinnan som icke tycker om detta plagg. Ja jag har själv ett par svarta med hög midja och lite feminina detaljer som jag hittade hos Enkla ting. Precis i min smak.  Men dessa svarta i klassiskt utförande känns välklädda men ändå sköna i sommar.

Klassiska asymmetriska kjolen Jade passar till allt. Med skjorta på jobbet. Sidenblus på festen eller med t-shirt och sneakers i stan. Här är den stylad med den armlösa blusen Olivia i klassisk blåvitrandigt mönster. Finns även i rött blommigt mönster på rea.

Klassiska svartvit väska i polyester som fungerar fint i sommar vid poolen, i city eller i cykelkorgen på väg till glasskiosken.

Önskar er en härlig dag! Tänk det är heeeeelt galet. En natts regn sedan i början av maj?!?! Va? Vet inte hur det är att ha på sig långbyxor längre!? Denna sommaren har man hittills fått snurra den lilla sommargarderob man har. Så här års gillar jag den klassiska stilen med ett undantag av lite färglada kjolar och klänningar.

Kram på er,
Jannice

Inlägg innehåller adlinks.
.

.

 

LOADING..