ANNONS

Stilleben är smycken i ditt hem som sätter stilen

/

stilsnack accessoarer stilleben

accessoarer och stilleben stilsnack

På byrån hemma i vårt tv-rum, en frodig hortensia, en skulptur som jag fått ärva ifrån min mormor och en favorit, spegeln från Day home. Det är stilleben och dekorationsprylarna som sätter stilen i ditt hem och som också gör det personligt. Tex den här damen betyder oerhört mycket för mig och blir därför extra betydelsefull för inredningen och mig som person.

Om accessoarer i ditt hem och på kroppen pratar jag och Katarina om i avsnitt 5 i vår podd Stilsnack. Du kan lyssna och lära dig mer om hur du skapar ett lyckat stilleben här nedan.

Nu är det perfekt period att lyssna ikapp våra poddavsnitt om du inte upptäckt Stilsnack ännu. Vår podd handlar om mode, inredning och stil. Ett ämne som går i vartannat. Vi är lika på så vis att vi ger handfasta tips, oavsett stil. Vi är helt enkelt vanliga ladies, utan pekpinnar som kan mycket om våra respektive områden och brinner för att dela med oss av det på ett roligt och lättsamt sätt.

Lyssnar på oss gör du HÄR!

Kram på er,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

15
79

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00