ANNONS

Fotbollskalas i hela Sverige – enklaste och roligaste bjudtipset för kvällen!

/

Sverige i kvartsfinal mot England!

I eftermiddag smäller det mina vänner! Även om jag inte är den mest fotbollsintresserade är det ju så roligt när det är sådana här stora turneringar och Sverige har tagit sig till kvartsfinal. Grymt lag vi har! Fina killar med skön inställning och ödmjukt sätt. Nu välkomnar vi snart Granqvist till Helsingborgs IF vilket är extra stort här hemma kan ni tro. Iaf här är några bilder från sonens fotbollskalas jag fixade tidigare i somras.

Jag tillhör INTE den pyssliga typen MEN ibland imponerar man på sig själv, haha! Kom på denna idé som kan passa att göra till kvällen. Enkelt, festligt och kul på samma gång.

Printa ut en bild på en rund fotboll på skrivaren ca 20 cm i diameter (googlade och hittade färdig bild på nätet. Klipp ut och snurra den till en konformad strut. Häfta eller tejpa i sidan. Fyll med snacks som popcorn, chips eller godis. Jag ställde strutarna i en skokartong som jag vände upp och ner och gjorde håll i. Fick rum 9 st i en vanlig skokartong. Trevligt när gästerna kommer och en fin dekoration på bordet.

Fin dag nu alla och Heja Sverige!! Det vore ju underbart roligt om de vann! Här hemma är det Tottenham som gäller när det kommer till Engelska ligan och Englands Harry Kane leder ju VMs skytteliga så det är extra rolig match då många av spelarna i England spelar i Spurs!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

1
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00