ANNONS

Byrå som nattduksbord – både funktionellt och hotellsnyggt

/

Byrå som nattduksbord – både funktionellt och hotellsnygg

byrå sovrum 4

Idag tänkte jag slå ett slag för byrån som nattduksbord. Inte nog med att det är snyggt det är oerhört praktiskt för dig som behöver förvaring. Här får ni en mängd idéer att inspireras av. På ovanstående bild tycker jag också de löst det här med kraftposition på ett bra sätt. En rejäl sänggavel och gardin kan skapa trygghet trots att du måste placera sängen vid ett fönster. Ibland är inte våra hem optimala ur Feng Shui synpunkt, men vi kan alltid göra det bästa utav det.

byrå sovrum 1111

Här är ett bra exempel på när byrån inte går för högt upp, så man får vass chi /kanten av sängbordet rakt emot huvudet där man ligger. Försök att se till att byrån är ungefär i samma höjd som sängen.

byrå sovrum 5

byrå sovrum 3

Dold förvaring som nattduksbord är väldigt praktiskt och ger ett harmoniskt intryck, då alla småpryttlar som handkräm, hårsnoddar och annat som gärna hamnar på nattduksbordet göms.

Do

byrå sovrum 2

Vacker färgkombination i beige, brunt och gult. Den senapsgula kulören sätter till lagom med eldelement för rummet. Ja jag måste poängtera den dumt placerade puffen i bilden. Det är det värsta jag vet när jag ser stylingar som inte fungerar i verkligheten. Byrålådorna blir ju lite svåra att dra ut här om man säger så. Men förhoppningsvis finns det plats längre bort i sovrummet.

Fint stilleben färger och härlig

Byrå sovrum 1

Kanske har man inte en byrå men en sideboard som man kan använda som avlastningsyta. Dekorationen hjälper till att skapa den stil du vill åstadkomma i ditt sovrum.

Kanske

byrå sovrum

Sist bjuder jag på denna dekorerade byrån. Du vet väl om att du numera kan dekorera din Malmbyrå på det här viset. På Dukatbord hittar du en mängd varianter från Frontcover som du antingen målar eller låter vara som de är och sedan klistrar på din Ikeamöbel.

Önskar er en fin dag! Här bär det av till sommarlovs inspelning och sedan hälsar vi på pappa på Falsterbo horseshow!

Kram på er,
Jannice

Bilder: Home to home

.

.

Sist t

2
75

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00