ANNONS

På begäran.. mina makeup favoriter i varm och kall ton

/

Make up, mina favoriter när det gäller smink.

Min morgonrutin börjar med solskyddsfaktor och på semestern använder jag inte foundation (bara om jag skulle på någon festlig tillställning). Men solpuder, krämrouge, lite ögonskugga/rouge i varmt aprikos på ögonlocken som får mina blå ögon att poppa, mascara och det viktigaste, läppstiftet åker alltid på.

När jag sminkar mig varmt blir det lätt så att resten av metaller och dekoration i håret följer med i samma varma spår. Den här vackra klockan i form av ett halsband är designad av Emma Israelsson finns i fler utföranden. Både praktiskt och ett snyggt smycke att hänga om halsen. Och hårspännet har jag köpt hos Studio Stilista. Fint att sätta upp en slarvig slinga i håret till vit skjorta, mörka jeans och varm sminkning.

Varma toner:

• Foundation, Chanel N°20
• Bästa solpudret från Hoola benefit, Revolve. Finns även ljusare.
• Krämrouge Calypso Coral, Bobbi Brown från Boozt.
• Rouge/ögonskugga Nectar (min heter Pastel Peach tror de bytt namn), Bobbi Brown.
• Mascara Volume Million Lashes från Loreal. Med en borste som verkligen faller mig i smaken (inte tjock och klumpig som många andra)
• Absolut finaste läppstiftsfärgen  Crosswire från Mac, finns hos Eleven.

••••••••••••

När hösten kommer och jag inte har så mycket färg i ansiktet, tenderar min hy att dra åt det kalla hållet. Och då, eller så här års när jag jag har plagg på mig som kräver kall make up använder jag mig av denna paletten. Lite solpuder som också konturerar ansiktet, även här Bobbi Browns krämrouge men också ögonskugga.

Kalla toner:

• Foundation, Chanel N°20
• Bästa solpudret från Hoola benefit, Revolve. Finns även ljusare.
• Krämrouge, Pale pink från Bobbi Brown, Boozt.
• Ögonskugga Heather 15 utan glitter, en lavendelgrå ton, Boozt. Finns i en mängd kulörer.
• Mascara Volume Million Lashes från Loreal. Med en borste som verkligen faller mig i smaken (inte tjock och klumpig som många andra)
Läppstift från Maxfactor Lipfinity nr 55.

Till kall sminkning brukar jag oftast ha silversmycken till, det känns bara mest komplett och ”put togehter”.

Så där hade ni mina favoriter när det kommer till make up. Läppstiften jag köper är oftast Mac men det här glanset (liknar läppstift för jag gillar inte känslan av glans) sitter som berget kan jag lova.

Ha nu en härlig dag och happy makuping!

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

2
57

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00