Leoespadrillos, rosor och här hittar ni mig i sommar

Fest ikväll på Båstad tennis vecka.

Ikväll åker vi hem efter härliga dagar i Småland! Helgens finaste rosor till er som kikar in här. Ni vet också att jag finns på Instagram @addsimplicity där jag visar mer vad jag pysslar med dagligen, samt påminner om olika blogginlägg, tävlingar och annan inspiration. Här är ett smakprov från senaste veckan…

Sedan finns också min och Katarinas podd Stilsnack att lyssna till när du ligger och slappar i semestermood i sängen, på stranden eller i hängmattan. Vi har nu spelat in hela 50 avsnitt och har ett litet semesteruppehåll, men det är perfekt att lyssna ikapp, för snart är vi igång igen! Podden för dig som älskar inredning, mode och stil. Handfasta tips som hjälper dig skapa harmoni såväl i garderoben som i hemmet.

Nej nu ska maken och jag ut på en löptur här och sen blir det ett morgondopp!

Och just det ja! Mina leoespadrillos kommer ifrån – Ica Maxi!

Kram på er och fin fredag!

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

,

 

  1. Åsa skriver:

    På ICA Maxi du skojar. Jag måste dit med en gång imorgon ✌️♥️

  2. Cattis skriver:

    Har bu lyssnat på alla 50 avsnitt och längtar så tills ni börjar podda igen. Ni känns nästan som mina tjejkompisar.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..