Urfint Ikea-hack platsbyggd bokhylla med Ikeas Hemnes

Ikea hack med billy bokhyllor

ikeahack billy bokhyllor

Pratade med min väninna om platsbyggd bokhylla med tanker på förra veckans tidigare inlägg om Kvänum fantastiska bibliotek. Jag hittade denna underbara bild på Ikea-hack med Ikeas Hemnes-bokhylla, när jag kikade efter inspiration åt henne.

ikea hacka bokhylla billy

Gud så fint, och så lyxigt det blir på en gång! Hur du gör steg för steg hittar du hos Studio 36 interior.

billy bokhylla ikea

Helt klart ett av de bästa Ikea-hacken jag sett hittills. Går även att göra med bokhyllan Billy.

Om du vill ha ett mer elegant sobert intryck, måla den i grått istället för vitt och byt ut handtagen till några snygga knoppar i mässing.

Intresserad av fler Ikea hacks? Kolla in hur jag gjorde lampan Fado till en Pokémon boll åt min son. Har du missat det, hittar du det här.

Kram och fin lördag till er alla!

Jannice

Bilder: Pinterest men tagna av Studio 36 Interiors

,

 

.

  1. Siv skriver:

    Väldigt fint, men håller med ”Annatotti”. Kanske varit lättare att bygga från scrath!? Kul i alla fall att få inspiration. (Ja, och så är det ju Hemnes hylla inte Billy). 😉

  2. Såå smart! Exakt vad vi måste göra i vårt lilla gatt i vardagsrumshörnan! Jag har klurat läänge hur jag ska få in ett skåp eller en hylla med exakta mått, hah!

  3. Hej! Har också sett på pinterest men det är hemnes hyllor, inte Billy. Snyggt men känns nästan som det varit smartare att bara låta bygga från scratch? Men som sagt, resultatet är jättefint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..