ANNONS

Retrostil med dämpad sober elegans

/

Vackert skåp, förvaring från Jotex.

Hur kan jag missat den här underbart snygga serien från Jotex. Älskar kombon mellan det mahognyfärgade träslaget och rottingen som ger en skön klassisk 60-tal retrokänsla. Skåpet som heter Lousiana hittar ni här. Serien har också nedanstående sideboard . Perfekt som tv-bänk eller förvaring i ett vardagsrum. Påminner om de vackra Palmgrensväskorna.

Jag kombinerar dessa möbler bäst med moderna vita skulpturer likt denna eller denna från Jonathan Adler. Dämpade kulörer, grå väggar och stilren sammetssoffa med raka former. Precis den känslan som bilden nedan visar.

Hmm… det är åt detta hållet jag vill att min Studio som jag flyttar in i den 1 september ska se ut!

Ha nu en fin fin dag i värmen. Leta upp skuggen, drick mycket vatten och skippa grillen!

Kram på er,
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.
Bild; 1 och 2 från Jotex, och 3, Behance

.

.

0
70

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00