ANNONS

En förhandstitt på Ikeas höstnyheter

/

En förhandstitt på Ikeas höstnyheter.

Det kom ett mejl med Ikeas höstnyheter. Så här har jag valt ut några bilder på möbler och produkter som visas i den nya Ikeakatalogen som kommer ut den 9:e augusti. Ovan ser ni den klassiska Strandmon fåtöljen som nu också får en grön klädsel i sammet. Urfin tycker jag!

Retrokänsla och färgskalan går i milda pasteller och grafiskt monokromt, men med en poetisk känsla.

Krukorna kommer helt klart bli en succé. Superfina!

Snygga dörrmattor är inte lätt att hitta, men den här gillade jag mycket!

Stilren taklampa med gråtonat glas och mässingsdetalj. Så fint med två ovanför ett matbord exempelvis.

En mässingsblandare för det klassiska sekelskiftsköket…

••••••••••••••••••

Det var några av alla nyheter! Ha nu en riktigt härlig dag! Själv tror jag att jag håller på att flyta bort. Vet inte hur mycket vi går ner till stranden doppar oss, och så in i skuggan på terrassen och njuter. Det härligaste är väl dessa långa varma kvällar som man aldrig vill lämna.

Kram Jannice

Pressbilder Ikea

.

.

0
81

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00