Jag tipsar, du väljer – puffar!

Puffar är som karameller i ditt hem – här har jag valt de bästa på marknaden!

Magiskt fina puffar i olika utförande och storlekar har Layered Interior. Vad sägs om denna godsak med fransar? Får gärna pryda mitt sovrum.

Söt som socker är denna puff. Elegant med sin mässingskant och feminin med sina veckade sidor. Finns hos Jotex, och i en mängd olika kulörer.

Ett riktigt budgetkap från Ellos, i basfärg som vackert smälter in i alla inredningar.

 

Grå puff från Jysk. Just nu på kampanj för 500 kr! Jag har den själv i vårt vardagsrum.

Åhléns har kommit med jättefina puffar med en mässingskant. Finns i fem färger, som blir som en karamell i din inredning.

Wohnzimmer har en mängd olika varianter på puffar. Vad sägs om silver kant för de som inte gillar mässing, eller kaxigt rivig leopard?

Melimeli har urläckra färger och erbjuder en fin lite större variant för hallen eller det stora vardagsrummet. Senapsgult kommer vi se massor av i höst! Min favorit? Den här.

En annan färg vi kommer se mycket av i höst är konjaktsbrunt. Den här fina puffen finns hos Jotex i precis rätt kulör. Finns även i grått och beige.

Puff med klädda knappar ger ett dekorativt intryck till ditt hem. Denna finns hos Jotex som erbjuder den i både olika storlekar och i hela 7 kulörer.

Sedan hade vi ju även Mios variant (som jag visade häromdagen) där utvalda kulörer är på rea, men total sett väldigt bra pris. Finns i 5 kulörer.

Sist men inte minst! Ellos har fått in den här underbara varianten! Superfin till bra pris och i 7 kulörer! Den här nedan tror jag blir en favorit hos många.

Ja det var lite puffar det! Hoppas ni hittade något ni gillar!

Idag blir det stranden, och ikväll blir det att gå på HIF match med sonen, maken och min pappa. Vi ska välkomna Andreas Granqvist (ni vet granen som aldrig barrar) till HIF!! Nu tar vi oss upp i allsvenskan igen! Heja!

Kram
Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

 

  1. Sitter just nu med fötterna på vår puff från Jotex, den veckade med guldkant nertill. Sååå nöjd med den!
    Vi har den i blått och den är som ett smycke verkligen.
    Sen är jag heeeelt lost när det kommer till fotbollsstjärnor och fotboll generellt… inte en susning mao 😉 Hoppas ni hade en fin kväll!
    Kram Anna

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..