Flyttloppis och planer kring min nya Studio….

Sommar fint från sköna hem

SH nr 9 allrum bord stilleben

Godmorgon! Sitter i vardagsrummet och jobbar undan lite innan barnen vaknar. Maken har ju börjat arbeta igen och vi andra är fortsatt lediga. Ledig som egenföretagare innebär ju att man ändå måste hålla allt flytande, betala fakturor, planerar höstens uppdrag, boka föreläsningar, blogginlägg, samarbeten osv. Men främst för mig nu handlar det om att förbereda inför flytten till min nya lokal här på Rååvägen! Ser såååå fram emot det ska ni veta!!

Och i samband med det kommer jag anordna min årliga stora loppis! Den här gången blir det en:

FLYTTLOPPIS!!

När: Söndagen den 19 augusti kl 11-14
Var: Mitt kontor på Landskronvägen 18 i Helsingborg (obs INTE i min trädgård denna gång).
Vad: Säljer av mitt rekvisita förråd, kontorsmöbler, möbler, textilier, kuddar, plädar, dekoration, tavlor, massor med kläder, m.m.
Hur: Först till kvarn på produkterna och jag tar swish!

Så boka in en loppistur i Skåne söndagen den 19 augusti!

Hoppas vi ses!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

  1. Hej JAnnice,
    Vi ska göra om i vår lilla trdägård och jag undrar om du kan tipsa om hur man kan göra för att få flera sittplatser/rum utan att det blir för trångt? Vi har en trädgård som bara är ca 200 kvm och sen har vi en långsmal uteplats som är drygt 20 kvm. Där har vi ett stort matbord med 6 stolar men jag saknar en mysgrupp/soffa…tacksam för alla ips, kram Jeanette

    1. Jag hade anlitat en trädgårdarktiekt . det gjorde vi och såg oanade möjligheter. kram snitsig heter företaget vi använde. kontakta Karin.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..