Trender i höst – mode och inredning

Trender i höst – mode och inredning

Här har vi en av de gemensamma nämnare i höst. Brända toner, konjaksbrunt. Vackert värmande i kommande höstmörker. Det här fina påslakanet är från Ellos och just nu på rea!! Ursnygg till grått.

 1. Hej och hurra för världens bästa blogg!

  Jag har en fundering jag hoppas du kan hjälpa mig med. Vi ska renovera vårat sovrum och modigt/dumt nog så lät jag min pojkvän välja färg helt själv.
  Hem kommer han med något som ska likna kalkfärg. Bra men..!!
  Rustic Terracotta heter den och jag har faktiskt gråtit flera gånger nu Jag avslyr terracottafärg – för allt som kommer för mig är 90tal, terracottaväggar som skulle matchas med vit spets och vita barnkläder upphängda på väggar , porslinsdockor och blanka sidenband runt dubbelsängen i furu.
  Eller terracottaväggar med massor av afrikanska masker på och inredningsdetaljer i knallblått.

  Det känns så hopplöst. Han tycker om färgen men jag är uppriktigt hjärtekrossad och ledsen för jag har drömt om att göra klart vårat sovrum.
  Men det är första saken han gör för vårat hem och vill inte ta det ifrån honom.

  Detaljer i terracotta kommer ju mer och det kan vara jättefint. Men alla väggar?!

  Det känns som en mardröm. Hur kan jag möta upp terracottan så det känns modernt och lite maskulint? Jag vill inte ha känsla av omodernt eller medelhav.

  Och räknar man terracotta som färgen röd eller som ett material, typ sten eller jord?

  Mvh Annelie

  1. Hej!

   Oj, ja det var modigt! Har du pratat med honom, eller kommer du hålla det för dig själv? Jag menar svårt att ändra ngt som du tycker så illa om. MEN jag ska försöka ge dig hopp. Älskar din roliga beskrivning om färgen på 90-talet, haha.. sköna människa.

   Har du sett hm homes, och ikeas pressbilder?? De blandar terracotta, som är superhett och modernt med pudrigt rosa, mint och raka linjer. och det är skiiiiitsnyggt. Grå toner till det och någon svart kontrast som stramar upp. Googla bilderna. Jag har visat dem tidigare i flödet här.

   stor kram och lycka till nu!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..