ANNONS

Veckan som gått via min Instagram…

/

I veckan som gått via min Instagram Add Simplicity

Img 4717

Sent inlägg idag. Trodde helt enkelt jag hade föreställt något men upptäckte i fredagsvinet att det hade jag inte alls gjort, så här kommer veckan som gått via min Instagram!

1) Stilsnack har blivit med ny samarbetspartner. By Axel med sina fantastiska väskor handsydda i Florens och av det bästa italienska skinnet.

2) Tvåsamhet skapar magi i din inredning. Två likadana lampor i detta fall, stillar övrig inredning och bringar harmoni.

3) Grannen kom förbi med världens vackraste lavendelplanta som present till oss för att hennes sopor hade luktat illa. Gulle!

4) Jamen hello!!! Jag är SÅ STOLT att presentera Add Simplicitys nya samarbetspartner. Ingen mindre än Mercedes. Goals på den!! Tänk om någon hade talat om för mig att jag skulle bli utnämnd till Sveriges bästa inredningsblogg 2017 och få Mercedes som huvudsponsor när jag låg inlagd på sjukhus och just fått diagnos kronisk sjukdom 2006. Japp, jag klappar mig fanimej (ooooops) på axeln och är stolt.

5) Den 19:e augusti kl. 11-14 smäller det. Jag kör flyttloppis på Landskronavägen 18 i Helsingborg. Som jag rensat, hemma, i rekvisita förrådet, i barnens rum…! Inredning, kläder, möbler, textilier, ja allt!! Missa inte!!

6) Den här sommaren har vi legat lääänge om morgonarna. Njutit av frukost på sängen, läst och att bara skrotat runt innan det blivit dags för bad. Lakanen, Ogland – lovely!

7) Just nu funderar jag mycket på inredning i min kommande Studio. Den kommer skilja sig något i stil från det jag har hemma. Så roligt att fundera, och att prata med leverantörer om samarbeten och projekt!

8) I höst är det många brända toner som gäller, så även gult! Sommarens vackraste handduk har Himla gett mig i sommarpresent. En hint om höstens vackra plädar och textilier från dem.

9) Har blivit med ny tv i sommar. Helt fel tid kanske, vi har inte kikat ett dugg, mer än på fotbolls EM. Men jag är glad för vår rejäla tv. Nu letar jag snygg tv-möbel. Löööve på ovanstående bild.

Önskar er nu en fantastisk fredag och en riktigt fin helg!

Här blir det räkpasta med chilli och imorgon poddinspelning! Ni har väl inte missat att vi är igång igen? Söndagens första avsnitt på höstterminen kan ni lyssna på HÄR. Vi stilsnackar om höstens färger och trender inom mode och inredning.

Kram på er,
Jannice

Kollage från min Instagram @addsimplicity

,

,

9
56

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00