ANNONS

Tillbaka på kontoret och brunbeige inspiration

/

 

Idag började vardagen hos Wistrands. Lillkillen började ettan och jag kommer själv ihåg hur stort det var. Igår var vi och köpte nytt blogg, pennor och papper igår. Han var pirrig, började lära sig multiplikationstabellen (söte) och hade svårt för att somna. Men han dansade iväg imorse förväntansfull och glad. Underbart! Jag är så tacksam för att få leva i ett land som Sverige där det är en självklarhet att få börja skolan, utbilda sig och tacksam över att få bo i en by med härlig gemenskap och där grabbarna kan gå till skolan, fotbollsplanen och badet. Ljuvligt!

107115810beige 5b7288ded277a

Själv då? Jo här sitter man lite vemodig allt. Sommaren är slut eller iaf semestern. Kan inte klaga, jag har det bra som kan vara ledig mycket och länge med barnen, men samtidigt så är det väl alltid lite tungt när saker och ting tar slut. MEN mycket kul är på gång. Min flytt till ny lokal t ex. Stockholm med Katarina nästa vecka! Så roligt det ska bli.

Är mycket inne på jordande toner just nu och kikade runt på lite inspiration! Hittade de här nyheterna som ger en härlig klädd känsla så här på sensommaren.

Den beige koftan är från Indiska och jättesnygg att kombinera med vitt för en fräsch sensommarkänsla. Med svarta accessoar blir det snygg kontrast. Finns även i svart, ett säkert kort till hösten. Passar lika fint till smala jeansen som till sommarklänningen med ett par grova strumpbyxor och sneakers till.

107115810black

Dekohem kommer ut med ny kollektion på underlägg Tartan Smoke. Inspirerad från modevärldens rutor och en flirt med 70-talet. I färgerna grått, beige, kamel och svart.

Tartan6

Dekohem har även lanserat ytterligare en tallrik i serien Posh (Löööve)!

Skarmavbild 2018 08 14 kl 10 06 22

Ny äggkopp (finns även i guld) med passande bestick i svart och guld fint till servisen Posh! Servettringar i svart och brunt, samt en efterrättskål i rostfritt material som tål diskmaskin och i svart och guldutförande.

Skarmavbild 2018 08 14 kl 10 05 31

Sammet, brun och retrorak i sina linjer. Passar fint in i höstens färgskala. Soffa från Ellos.

B 11

Nej nu ska jag sätta mig här på kontoret bland alla prylar som ska säljas på min loppis nu på söndag! (Ni kommer väl?) och planera designweek i Stockholm som börjar på måndag!

Kram på er!

Jannice

Inlägget innehåller adlinks.

.

.

1
60

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00