ANNONS

Dagens boktips – Lyckan i det lilla

/

.

Img 4880

Jag får ofta frågan om bra böcker inom Feng Shui. Svårt det där då jag tycker många är för komplicerade. Men så tänker jag att Feng Shui handlar om så mycket mer än om inredning. Det är ett sätt att leva. Någon som verkligen anammat Feng Shuins levnadssätt är Ernst. Utan att han för den skull säger sig vara förespråkare av Feng Shuins lära, är han med sitt sunda förnuft och goda hjärta så rätt på det.

Den här boken har jag läst i sommar. Så oerhört bra och matnyttig i vår tids samhälle. Läs, gör vik, läs om och lev därefter. Jag lovar, du kommer se (precis som bokens namn) ”Lyckan i det lilla”.

Kram Jannice

Bok från Adlibris.
Lyckan i det lilla av Ernst Kirchsteiger och Carina Nunstedt. 
Inlägget innehåller adlinks.

,

,

5
77

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00