Fabulös, feminin, glamourös våning, med massa inredningstips!

Fabulös, feminin, glamourös våning, med massa inredningstips!

lagerlings

En läsare frågade mig om det här hemmet som såldes hos Lagerlings för några år sedan och det är klart jag ska visa detta urtjusiga hem igen. Feminint, glamouröst och personligt i härlig kombination.

Tips!
Se så fint den stora gröna växter väger upp andra sidans höga bokhylla. Perfekt balans!

lagerlings 1

Möbler med speglar tror jag vi kommer få se mer utav framöver.

Tips!
Speglar ger direkt en glamourös känsla till rummet och har förmågan att ge en känsla av rymd. Ett varningens finger dock, tänk på att de speglar allt, även röra, och det kanske man inte vill ha dubbelt av.

lagerlings 2

Påfåglar och djur i största allmänhet är det mycket av just nu. Här har vi en sådan där urtjusig kamin som sätter mysfaktorn på plats direkt.

Tips!
Snyggt med lampor på varje sida av spegeln. De bär upp stillebenet på spisen och gör det mindre plottrigt. Tvåsamheten lugnar.

lagerlings 4

Beige, blått, mässing och så lite djurmönster till det. Mycket fin och hållbar kombo!

lagerlings 6

Vem hade trott att ljust puderrosa väggar passar med blått? Men här blir det verkligen en fin kombination då kulörerna de valt håller lika mycket svärta och vita i sig. Dock sticker fårskinnspläden ut lite mycket för min smak och känns mer babyblå vilket drar ner helheten något.

lagerlings 3

Tips!
Rum i fil, kan vara hur fint som helst. Se bara till att det kommer ut lite möbler här och var som inbjuder till nyfikenhet och vackra fokuspunkter.

lagerlings 8

Hallen! Vilket välkomnande! Alltså detta golv! Jag är själv så nöjd med detta i vår hall hemma. Så makalöst snyggt.

Tips!
En fyrkantig hall mjukas upp och gör flödet behagligare genom att placera, som här om man har plats, ett runt bord med en fantastisk bukett på.

lagerlings 9

lagerlings10

Köket går i ljust grått, marmor och med mässingsbeslag. En tidlös design även om det just nu är väldigt i ropet.

lagerlings12

Det robusta bordet lättas upp av plexiglasstolarna och blir en fin kombo! Även här har de blå tonerna fått flytta in.

Tips!
Ett bra knep att ta till för att få en helhet i sin inredning är att låta en färg komma igen från rum till rum. Den behöver inte vara exakt i kulör utan kan hålla en ton av den valda accentfärgen (som här är blå).

lagerlings13

lagerlings14

Gästtoa i svart och vitt ”is always a good idea”. Tillsammans med mässingsdetaljer blir vilken liten vrå som helst elegant.

lagerlings15

Det här sovrummet har jag visat här på bloggen förut. Så makalöst smakfullt färgsatt.

Tips!
Perfekta färger att koppla av till är grått, beige, puder, grågrönt och som alla inbjuder till vila. Men nej, man kan inte ha en bricka nere vid fötterna när man sparkar av täcket på nätterna!?

lagerlings17

Tips!
Badrum med samma marmorplattor på väggar som på golv. En alltid vinnande kombo. Fattar inte att fler gör så, istället för att ha ett golv och en kakelplatta på väggen. Detta är ursnyggt och ett riktigt bra knep om du vill att dit badrum ska andas lyx.

Nä nu kickar vi väl igång den här dagen som bjuder på allt ifrån poddinspelning, prova kläder till nästa veckas festligheter på designveckan i Stockholm, till frisörbesök. Om ni vill hänga med mig, gör ni det på Instastories på min Instagram @addsimplicity

Kram på er,
Jannice

,

,

 

 1. Heléne skriver:

  Tack för superinspirerande inlägg! Så vacker våning! Håller just på att välja färger till hela bottenvåningen i vårt 20-talshus som är under renovering. Svårast är att hitta rätt kulör till köksluckorna som ska sprutmålas. Har du något tips på en grågrön kulör som är ganska ljus men ändå kulört, om du förstår vad jag menar:)

  1. Nordsjös nordic influencers kulörer har 2 ljusare gröna. Anna Kubels och Lenas. Kolla dem. kram o lycka till!

 2. Bra tips och en underbar våning!
  Om man har tre höga fönster i v-rummet varav det vänstra ligger ca en halvmeter längre i i rummet hur gör man? Tre lika lampor, olika dekoration i varje fönster, två lampor trots att det ena fönstret är längre in? Får inte till det….:)

  1. Olika dekoration. se det som en helhet som måste balanseras upp.

 3. Linda skriver:

  Älskar verkligen din blogg och den våning du just visat. Tyvärr har jag inte själv en sådan pampig lägenhet utan lägenhet från 70 talet med låg takhöjd och smal hall å liten toa utan fönster. Älskar inredning och hade gärna velat haft tips kring hur man får ordning på en vanlig lite halvtrist hyreslägenhet utan dubbeldörrar, takrosetter osv. Kram

  1. Alla mina tips är till för att kunna appliceras oavsett stil. men jag ska försöka hitta bilder på lite andra sorters hem. kram

 4. FANTASTICO!
  Skall ha den här lägenheten i ett litet fack inne i huvudet tills man kanske någon gång i framtiden kan köpa sig en liten lya i Hufvudstaden!
  Kram från skomässan i Nacka
  C

 5. Ann skriver:

  Oj, oj, oj säger jag bara. 🙂
  Så fint. Och att det finns färg (rosa, blått , guld) i allt det vit/svart/beige gör det levande och varmt. Vilken fin inspiration så här en måndagsmorgon!
  Tack!!
  Tänker som i några andra kommentarer – spännande att se om det går att minska ner till en 2:a, 3:a på 70-90 kvadrat? 🙂

  1. absolut.. se mina tidigare svar. Balansen i inredningen har inte med strl på ytan att göra. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..