Nystart – unna dig en fin väska och så packar du!

Väska från by axel, packningstips och erbjudande

Img 4778 2

Imorgon börjar de flesta skolorna, många av oss är tillbaka på sina arbetsplatser och det är kanske dags att börja tänka på att investera i en ny väska.

Om hur du packar smart tar vi upp i veckans poddavsnitt på Stilsnack! Katarina har mängder med tips om hur du kan yteffektivisera din väska när du ska ut och resa, i jobb eller privat.

Jag pratar om hotellstilen inom inredning. Vad är det som symboliserar denna stil? Och varför har den blivit så populär? Ett matnyttigt avsnitt som ska ge dig tips på vägen!

Img 4790 2

Den här urfina väskan från By Axel gav jag till maken i present tidigare i somras då han fick nytt jobb (och passade på och fota honom på väg till jobbet förra veckan). En crossover bag i finaste kvalitet, vachetta läder från Italien, handsydd och med massa fack inuti. Perfekt när man har både dator, mobil, barn, en fruga som vill inkräkta på utrymmet, hehe. Skämt å sido, jag älskar massa fack. Något som jag tycker damväskor sällan har. Här ligger allt på sin plats och man hittar lätt! Är själv sugen på en likadan.

 

Just nu har jag ett fint erbjudande tillsammans med By Axel med rabattkod på min Instagram @addsimplicity Kika in, och passa på ta del av kampanjen.

Ha nu en härlig söndag, kanske ses vi idag (19 aug) på min loppis kl 11-14 på Landskronavägen 18!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 1. A skriver:

  Hej!
  Jättesnygg herrväska på bilden, en idé till present till maken!

  Jag har en fråga Ang feng shui : Jag har mycket oljad ek hemma. Ekparkett och ekmöbler. Har inte råd att byta ut möblerna. Hur balanserar jag upp all ek? Jag har natur färger hemma i övrigt som beige, grått, brunt, vitt och grönt.

  1. Mycket Jord med andra ord. Kan bli tungt och du behöver öka chi. Jobba med träelementet , mkt växtlighet. Samt chihöjare som speglar och glas.. kram

 2. Tina skriver:

  Hej!
  Ni säger i dagens avsnitt att ni kollar om ett hotell haft vägglöss….Nu undrar jag hur ni gör det, var finns den informationen?

  1. Googla.. finns mkt tips. Vi lyfter på bäddmadrassen och kollar så det inte är små svarta prickar… kram

 3. Jättefin! Har precis upptäckt er podd, och gillar den r i k t i g t mycket! Ps. Liiite tjatigt dock med centerns reklam. Mixa gärna upp med andra partier, blir lite enahanda (har ju bulkat en massa avsnitt pga nyss upptäck er 🙂

  1. HEj ! Vad kul! Välkommen!! VI väljer inte den reklamen 😉 Och det är så att det bokas per vecka. Så oavsett poddinlägg du lyssnar på den veckan är det samma reklam . Det hör inte ihop med själva inlägget. Kram Jannice

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..