ANNONS

Nystart – unna dig en fin väska och så packar du!

/

Väska från by axel, packningstips och erbjudande

Img 4778 2

Imorgon börjar de flesta skolorna, många av oss är tillbaka på sina arbetsplatser och det är kanske dags att börja tänka på att investera i en ny väska.

Om hur du packar smart tar vi upp i veckans poddavsnitt på Stilsnack! Katarina har mängder med tips om hur du kan yteffektivisera din väska när du ska ut och resa, i jobb eller privat.

Jag pratar om hotellstilen inom inredning. Vad är det som symboliserar denna stil? Och varför har den blivit så populär? Ett matnyttigt avsnitt som ska ge dig tips på vägen!

Img 4790 2

Den här urfina väskan från By Axel gav jag till maken i present tidigare i somras då han fick nytt jobb (och passade på och fota honom på väg till jobbet förra veckan). En crossover bag i finaste kvalitet, vachetta läder från Italien, handsydd och med massa fack inuti. Perfekt när man har både dator, mobil, barn, en fruga som vill inkräkta på utrymmet, hehe. Skämt å sido, jag älskar massa fack. Något som jag tycker damväskor sällan har. Här ligger allt på sin plats och man hittar lätt! Är själv sugen på en likadan.

Just nu har jag ett fint erbjudande tillsammans med By Axel med rabattkod på min Instagram @addsimplicity Kika in, och passa på ta del av kampanjen.

Ha nu en härlig söndag, kanske ses vi idag (19 aug) på min loppis kl 11-14 på Landskronavägen 18!

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

6
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00