Isabella Löwengrips nya hus

S5r

 

Den stora snackisen just nu – Isabella Löwengrip flyttar! Hon har köpt en 30 miljoners villa som inte går av för hackor. Här kommer en bildkavalkad! Bara att gratulera Isabella till ett fantastiskt hus!

S5r 2

S5r 7

S5r 6

S5r 3

S5r 5

S5r 8

S5r 4

S5r 13

S5r 12
S5r 11

 

S5r 10

S5r 15

Herrejisses så snyggt! Men sovrummet måste ju fixas! Kan inte visa det utan att nämna att gardinerna måste hängas ända ut till vägg och upp till tak. Ser ni hur det blir galet med proportionerna som det är just nu? Och så en vacker beige eller grå ton på väggarna som spelar på samma strängar som övriga rum och trämaterial, detta känns lite kalt och kallt.

Ja annars är det ju bara att flytta in! Hehe..

Kram på er! Nu blir det heldag med pressevent, möte och AW med Bonnier, samt storstilad middag på Kungliga Operan för att fira Mateus som blir 25 år.

Jannice

Bilder från Isabellas blogg

.

.

 

 1. Bitte skriver:

  För opersonligt och kallt tycker jag. Man får definitivt en känsla av sjukhus eller café i denna stora glaslåda av offentlig miljö. All denna gråbruna träpanel (ask?) tröttnar man väl rätt snabbt på.

 2. Sofia skriver:

  Nu har hon ju inte köpt huset utan hyr det via sitt bolag Löwengrip Invest. Dessutom låg huset ute för 24.9 miljoner hos Gadelius. Ingenting annat.

  1. Lotta skriver:

   Tjusigt hus ! Vem ägde det innan ich byggde och designade villan ?

 3. Christa skriver:

  Lite för stelt och opersonligt för min smak. Men älskar att det är så mycket trä och varma toner!! Fantastiskt snyggt hus ändå, även om jag inte hade passat i det.

  /C

  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

 4. Ann skriver:

  Härlig vilsam utsikt, och många tillfällen till vardagsmotion när man ska hämta/leta saker i alla rummen, var min första tanke. 🙂

 5. Exklusivt hus, men jag reagerar på mattan i vardagsrummet samt plan två. För mig andas den konferensrum och offentlig miljö. En ljusare nyans och mjukare textur skulle ge en luftigare och lite lättare känsla. Ur fengshuisynpunkt saknar jag lite eldelement. Rätt eller fel, Jannice?
  Allt Gott! //Ingela.

  1. Rätt! Men nu är det ju inte Bellas inredning va? Vi får hoppas hon har bättre koll på de 5 elementen. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..