ANNONS

Mys hemma med stil och blomster till budgetpris!

/

Budgettips för en mysig helg!

dekohem vas tips

Sitter i en husvagn i Bromölla och har bytt Stockholms kungliga glans mot kashmirställ och raggsockor. Försökte ladda ner lite bilder från min och Katarinas vecka i Stockholm med det gick för segt. Jag får invänta bättre täckning helt enkelt.

Så länge bjuder jag på en bild hemifrån där jag bara var inne och vände tidigare idag för att åka vidare på vattenskidläger med familj och vänner hit till Bromölla.

Fortfarande är det några av oss som kan knipsa blomster från trädgården. Om inte, så är ju snittblommor ett alternativ. Men tyvärr kan det bli dyrt. Mitt tips är att köpa ett knippe 10-pack rosor och dela på dem.

Antingen i 3 buketter med 3 rosor i varje (som jag gjort ovan), och den 10:e rosen sätter jag i en liten vas på nattduksbordskanten. Eller delar jag paketet på 2 med 5 rosor i varje. Sedan köper jag ett knippe eucalyptus och fördelar i alla buketter, eller ännu billigare knipsar en murgrönekvist från trädgården och fyller ut buketten med (bästa tipset).

S0000007718709 f w40 20171220133813

Och när man sitter där på fredag kväll i soffan och njuter av buketten på bordet vill man ju mysa med stil. Att ha något fint plagg att ta på sig när kylan faller på framåt höstkanten och när man kommer hem från jobbet gillar jag. Vad sägs om denna sköna kofta i kashmir från Lindex? Just nu på rea och finns även i svart! En hållbar investering och därför går den under budgettips! Pris per användning!

Nu passar jag på att önska er alla den finaste av helger. Jag tackar för att ni kikar in här, för alla härliga möten jag haft denna vecka i Stockholm, för alla snälla kommentarer på min och Stilsnacks Instagram och Instastories. Vi tycker det är såååå roligt att ni gillar och följa oss där. Ni är bäst!

Imorgon väntar bomässan i Mönsterås! Kanske är ni några som ska dit?

Stor kram,
Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity.
Inlägget innehåller adlinks.

.

.

Grå tröja från Ginatricot.

Liten cross-over bag, Lindex.

2
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00